A je tu poslední prázdninový díl pořadu Android Gamer, který pro vás připravují kolegové z blogu Dotekománie. Tentokrát se zaměřili na akční 3D hru Tom Clancy’s Rainbow Six: Shadow Vanguard HD, která je skrze web Gameloftu dostupná za částku 50 Kč. Jako bonus v závěru videa naleznete ukázku několika připravovaných her, které se pro Android brzy objeví. Další díl Android Gameru bude vydán po prázdninách autoři slibují spoustu zajímavých změn.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HqMT68rQmkY[/youtube]
Android Gamer: Tip na akční hru Rainbow Six Shadow Vanguard
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
směju se těm, co to hrají bez použití gyroskopu :D
-
Jindřich Veselý
Hlavne je hezke jak je videt ze to jedou na Cracknute verzi ktera je upravena pro funkcnost na vsech telefonech, protoze zoom ani krev neni prez celej displej ale pouze v prostredku :D
Dobrý den,
chci se zeptat : Vlastním SE Xperia X10i a chtěl jsem si pořídit tuhle hru. Když ale najedu na zaplacení, tak mi to nenabídne můj typ telefonu, ale Samsung apod. Když zadám svůj telefon – tak zase není k dispozici tahle hra. Znamená to, že na můj telefon tahle hra nepůjde ?
Popř. bude problém po zaplacení a stáhnutí hru rozjet na Xperii X10 (Android 2.3 Gingerbread) ?
Děkuji za odpověď a případné rady – jsem v tomto nováček.
chci se zeptat : Vlastním SE Xperia X10i a chtěl jsem si pořídit tuhle hru. Když ale najedu na zaplacení, tak mi to nenabídne můj typ telefonu, ale Samsung apod. Když zadám svůj telefon – tak zase není k dispozici tahle hra. Znamená to, že na můj telefon tahle hra nepůjde ?
Popř. bude problém po zaplacení a stáhnutí hru rozjet na Xperii X10 (Android 2.3 Gingerbread) ?
Děkuji za odpověď a případné rady – jsem v tomto nováček.