[app] Slevy (CZ, SK, PL) - zjistěte si každý den nové slevy

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Robert Varga
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC Titan

[app] Slevy (CZ, SK, PL) - zjistěte si každý den nové slevy

Post by Robert Varga »

Ahoj,
už i pro zdejší Slováky: právě do Marketplace probublaly aplikace díky kterým si uživatel může pohodlně prohlížet aktuální nabídku slev z českých agregátorů Skrz.cz (Slevy), SlevyDnes.cz (Slevy Dnes) (o druhé jsem již spamoval zde), či slovenského ZlavyDnes.sk (Zľavy Dnes) nebo polského MyDeals.pl (Znizki).

To v závorkách jsou názvy aplikací... Český trh má dvě aplikace právě kvůli dvěma různým agregátorům (každý má rád ten svůj...) Jediná košér cesta schválená oběma stranami.

Aplikace jsou velmi jednoduché a zobrazují online data. Bez otravného přibližování a oddalování si můžete prohlédnout slevy a zobrazit i jednoduchý detail na kterém je možné si danou slevu na dva kliky odeslat na email (sobě nebo komukoli jinému), nebo na jeden klik přejít přímo na slevový web (u aplikace Slevy (skrz.cz) musíte jít přes jejich web, u Slevy Dnes (SlevyDnes.cz) to jde rovnou) pro kompletní informace (otevře se Internet Explorer, takže se všemi vašimi cookies apod. = budete třeba rovnou i přihlášení...) Aplikace zároveň zmenšuje objem stažených dat. Parser neběží na vašem přístroji, vám pošle jen rozchroustaný výsledek, takže váš telefon si hvízdá.

V Marketplace hledejte jednoduše výraz "Robert Varga"...
Krayzie
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

[app] Slevy (CZ, SK, PL) - v Marketplace

Post by Krayzie »

Na Zľavy sa mi vyhodil cesky popis, resp. ze zlavy pochadzaju z CZ, neviem, ci je to spravne (samozrejme, ze sa jedna o detail).

Kazdopadne, kedze nemam Live ucet sparovany so ziadnou platobnou kartou (a pokial sa MS neumudri, tak ani mat nebudem, t.j. podpora paypal alebo platba na fakturu operatorom), tak nemozem vyskusat.
Robert Varga
smartguru
smartguru

Post by Robert Varga »

Aplikace je FREE TRIAL. Nabízí veškerou funkčnost plné verze, jen po každém Xtém "kliku" (tapu) vyhodí hlášku "chcete podpořit autora?" kterou lze libovolněkrát STORNOVAT.

Vyzkoušet ji tedy může každý na neomezeně dlouho.
Krayzie
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Post by Krayzie »

Neviem co robim zle, ale ani v telefone, ani v Zune, mi to neponuka trial verziu a ked dam "buy", tak mi vyhodi hlasku aby som si k uctu priradil platobnu kartu.
Robert Varga
smartguru
smartguru

Post by Robert Varga »

Tak to je zvláštní :???:
nashe
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Post by nashe »

Krayzie wrote:Neviem co robim zle, ale ani v telefone, ani v Zune, mi to neponuka trial verziu a ked dam "buy", tak mi vyhodi hlasku aby som si k uctu priradil platobnu kartu.
ani me ne... x)
Robert Varga
smartguru
smartguru

Post by Robert Varga »

jsem blbec, u Zľavy jsem nezaškrtnul "enable trial downloads", tak opraveno. změna se projeví max do dvou dnů.

acho jo :cry:
František Šafr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Mi 8

Post by František Šafr »

Odkaz na aplikaci: http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 3af55bbc3d" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Return to “Aplikace a software”