Galerie: HTC Touch pod křídly O2 (XDA Nova)

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Galerie: HTC Touch pod křídly O2 (XDA Nova)

Post by Jiří Hrma »

Server the::unwired publikoval sadu fotografií Pocket PC O2 XDA Nova (brandovaný HTC Touch).

Prohlédnout fotografie

Image
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro

Post by alternativ »

Jako napad je to velice pekne, ale predstava toho, ze budu mit porad umatlany displej me desi. Na Variu se snazim na displej prstem ani nesahnut, krom odemikani a zamikani klavesnice. Na slozitejsi operace samo pouzivam stylus.
mdkill
nováček
nováček
Zařízení: Asus P535 a HTC Touch 2

joy

Post by mdkill »

Joy bude asi pekne kluzký. Je dost zapuštěn a ma oblinu. Na mé SX1 byl joy podobný a telefon se ovladat moc nedal. Snad ve finalu to bude aspoň pogumované.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

takovej kluzkej pajšl bych nechtěl, dyžtak bych si to pučil, vykostil aplikaci a zase vrátil a nahrál do CABky do PPC :wink:
dck
VIP
VIP

Post by dck »

Jednim slovem hnus. Nebrandovany design od HTC rulez (i v cerne), tohle by si koupil jedine regulerni slepec. Zajima me, jak dopadnou recenze na displej, ten by se mel od klasickych pda displeju lisit, resp. jeho povrch (zvlast pak, kdyz je displej nezapusteny)
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

Tak ty aplikace z Touchu už budou brzo většina ke stažení, viz. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=311225 ale homeplug funguje asi jen pod WM6 :-(
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by alternativ »

Home plug tedka pouzivam s WM6 NBD 7.1 od Zokiho. Neni to zadny zazrak, akorat to zabira 2/3 displeje zbytecne velkymi hodinami a zbytecnymi tlacitky. Jeste ze to jde v Today vypnout :) Comm manager je taky blby, jelikoz se v nem neda pohybovat tlacitky, musi se proste maknout prstem. Pro me je to akorat efekt pro oci.
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

To já to zase potřebuju prstem, páč mě todle už se*e dyž to je malí jako sviňa a když chci aby mě někdo něco v richlosti poslal, JogDialem se tam nedostanu, asi blbá verze ROM a mám WM5 a nejedemě akorát ten homeplug :evil: , v pátek asi udělám upgrade :wink:
gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Post by gulii »

Sry za OT :twisted: :
Tlsany... ty chceš být jako kapu?? :lol: :lol: (malý, rychlosti, mně) nemluvně o těch vulgarizmech :lol:

jinak můžeš flashnout jen OS, je to jednoduché a hlavně downgarde je v poho :) Doporučoval bych Black-IV-Shadow už proto, že vymožensti HTC Touch jsou obsažen v této ROM... (krom toho ovládání, ale to je věc jiného HW v TyTNu)
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

já už měl asi 3 romky, ale kvůji jistým bugůs se zamykáním a češtinu. Jinak za tu češtinu sa omlouvám, viz upgrade podpisu :wink: a asi za to může aj to techno, co si pouštím :wink:
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

gulii: Co maš proti mě, češtinu neumím, už jste to tu zmínily asi 100x no a??? Tě neznám, ale taky bych se do tebe nenavažel za něco co neumíš! Každej asi neni dokonalej, jak ty. grrr :evil: :offtopic:
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

4kapu:
Co maš proti mě, češtinu neumím, už jste to tu zmínily asi 100x no a??? Tě neznám, ale taky bych se do tebe nenavažel za něco co neumíš! Každej asi neni dokonalej, jak ty. grrr
no to je hrozný, sice češtinu taky neumím ale tolik chyb :lol::lol: :lol:
:smt111 :enforcer: (ja vim citace sou zakázavý, ale bez ní to vypadalo fakt příšerně, děkuji.)
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by alternativ »

Tak panove,konec tahanic a flamu, zalozte si thread o pravopisu v sekci OffTopic, ne tady!
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

Tak jo, pls. hlasujte ať vím, kdo je na čem :smt098
Jinak, zkoušel někdo ten SoundManager z tý pejč co sem napsal link?
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”