SGS II a kryt OtterBox Commuter

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
Mauik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak

Post by Mauik »

Zdravim,
prave som "nainstaloval" kryt OtterBox Commuter http://goo.gl/4Mt2u na moj Galaxy S II. Na skusenosti je skoro, ale ak mate nejake otazky, kludne sa pytajte.

p.s.: mate niekto blizsie info o tejto baterke? http://goo.gl/O84qH Vyzera to byt prilis dobre aby to mohla byt pravda :) To ako budem mat naraz aj 1650mAh aj 2000 mAh alebo ta vacsia nahradi tu klasicku bateriu? A ak je taka tenka ako na obrazku, tak mozno to natlacim aj do toho OtterBoxu :)
martintrestik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Post by martintrestik »

Ta baterie mě taky zajímá, mam ji už před objednanou tak jsem zvědav kdy bude u nás dostupná a jak to bude vypadat...
aboutallcz
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Post by aboutallcz »

Kdyby byl zájem můžu mít 3000mAh baterii včetně zadního krytu, cena s poštou by byla někde kolem 400,- ... stačí jen napsat PM a řekl, že lepší investice než ta na Alza.cz ...
Mauik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak

Post by Mauik »

Ok, takze boli nejake otazky ohladom OtterBoxu Commuter. Hned na uvod - som spokojny :)
V baleni je folia na displej, handricka a samotny kryt, ktory pozostava z dvoch casti. Najprv treba nahodit foliu. Nejako sa mi nechcelo, ale vyskusal som. okrem toho, ze aj po roku bude displej ako novy sa mi zda, ze ta folia trochu lepsie zvlada otlacky prstov. Stale su tam, ale take ako keby menej kontrastne, takze aj to je take male plus:) Citlivost je rovnaka a tiez sa mi zda, ze sa s tym lepsie hra, pretoze folia je smyklavejsia ako sklo displeja.
Samotny kryt pozostava z gumenej casti, ktora absorbuje narazy a plastoveho krytu, ktory ten gumeny "kondom" este este ako keby objime. Trochu som sa mordoval, lebo najprv som natiahol tu gumenu cast na mobil a potom nasadzoval ten plastovy kryt. Spravne sa ma nasadit gumena cast do plastu a az potom do toho pripravenehe krytu nasadit GSII.
Sedi samozrejme velmi dobre, v ruke sa drzi tiez fajn. Holy GSII je na moju ruku az prilis tenucky, takze teraz je to ok. ocenujem gumene krytky na 3,5mm jack a USB, ovladanie hlasitosti a hlavny vypinac tiez bez problemov sadli a netreba vynakladat nejaky vacsi tlak na ich stlacenie. Vzadu je objektiv kryty, lebo uz je par milimetrov v tele mobilu s Otterboxom. Objednaval som ten kryt zo slovenskeho shopu http://www.mp3.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Takze tak. Rad zodpoviem ostatne dotazy ak budu :)

P.S.: par dni po objednani otterbox commuter som zistil, ze samsung ide predavat tu 2000 mAh bateriu. Je hrubsia, takze som cakal, ze otterbox s nou nebude kompatibilny. Na moje prekvapenie ale je. Ta bateria je rovnaka ako stara, len o milimeter hrubsia. Na Commuter to takmer nema vplyv. Len na spodnej strane uz neprilieha ta gumena cast na tu plastovu absolutne, ale je tam medzierka asi pol milimetra.
Post Reply

Return to “Samsung telefony”