SE Xperia Mini Pro 2011 - zkušenosti, postřehy

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
HanysR
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by HanysR »

Ahoj, má někdo tohodle drobka s konečně dobrým hardwarem? Dejte vědět jak si stojí v používání atd. Díky
HanysR
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Re: SE Xperia Mini Pro 2011 - zkušenosti, postřehy

Post by HanysR »

Ahoj, takže nakonec nahodím nějakou zkušenost já. Po dlouhé době s Dell Streak a absencí hw klávesnice jsem nějaký čas pokukoval po jiném stroji který tlačítka má. Na každém mi vadilo něco, HTC jsem Desire Z jsem nechtěl z určitých důvodů. Po vydání jsem to risknul a koupil SE Mini Pro. První dojmy byly kladné protože konstrukce vypadá opravdu velice dobře a záda jsou příjemná na omak (mají pogumovanou povrch úpravu). Klávesnice je naprosto parádní a po pár dnech na ní píšu jako za starých časů. Této rychlosti a hlavně přesnosti jsem nikdy na sw klávesnici nemohl dosáhnout ani když měl displej 5". Jediný problém pro mne je, že je qwerty a ne qwertz i když je to určeno pro cz trh. Nevím proč se SE takto rozhodl. Už si ale pomalu zvykám a začíná to být ok. Jinak hw má tento prcek parádní. Scorpion 1 GHz a Andreno 205 jako Desire HD atd, spolu s 512 MB RAM. To jsou dost velké svaly na to že obsluhují 3" HVGA displej 320x480 pix. Je to malý rychlík který dostane na kolena klidně i mého Streaka. Displej je naprosto v pořádku a rozlišení dostatečné k této úhlopříčce. Verze Androidu je 2.3.3 Gingerbread s nadstavbou od SonyErica a je to dobře použitelné. Přesto jsem ale nahodil Launcher Pro atd protože zvyk je železná košile. Vše je velice dobře odladěno, nesetkal jsem se s žádným bugem. Baterie při mém brutálním zacházení 1 den, jsem spokojen. To je zatím vše, píšu to téměř za chůze ;-)
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone :)

Post by Balrog »

Mám své BB 9780 v servise tak přemýšlím o něčem na měsíc za dobrou cenu a Xperia mini pro mě docela nadchla.Ta bílá se mi mooooc líbí.Tak mám pár otázek: Jak je to s tou diodou?upozorňuje na maily?sms?zmeškané volání?Je tam vůbec?
Když si koupím u Mobilpohotovosti Xperii a bude tam QWERTY tak to nebude šedivka?je to normální?
Jak se píše na klávesnici?je to lepší než na BB?Jak se píší české znaky?
Display je dobře čitelný na přímém slunci?
motokoza
nováček
nováček
Zařízení: SE Xperia mini PRO

Post by motokoza »

Dá se něak zbavit té nadstavby od SE bez rootu? Zkoušel sem něaké launchery a moc to nepomohlo .Mám radši čístý android a ta nadstavba mi moc nevyhovuje.
Post Reply

Return to “HTC telefony”