Samsung Hercules: Nástupce Galaxy S II na prvních snímcích
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone
naozaj si niekto mysli, ze by toto na obrazku mohol byt nastupca? so stayroma senzorovymi tlacidlami, ktore uz v dalsiom updatei onadroida budu k NICOMU? nerobte si srandu, je to bud fake alebo len dalsi prevlek pre sgs2 u americkych operatorov... 
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
tomulinek: Protože když to founa strčím nabíječku, nabijí se mi obě baterie najednou, nemusím šaškovat s výměnou, hlídáním zda je ta 2.baterie nabitá nebo ne (příp. shánět opravdu šeredné neoriginální kolíbky se slotem na baterii), jestli ji mám sebou.... Zkrátka, ne sloužit telefonu, ale aby on sloužil mě:-)
uz jen podle tech 4 tlacitek to je fake
nemyslim ze je to MMprehravac...hore su ikony sily signalu (GSM) aj prenosu dat...nevyzera zeby bol telefon pripojeny wifinou... 
Ďalší z tých nevkusných ... už by mohli tí ázijčania aj fantáziu zapojiť a vyrobiť aj niečo iné ako len čiernu placku bez nápadu ... som zvedavý, čo prinesie nástupca Hercula ... 4-jadro???
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
ja nevim, ale me se nezda, ze telefon s vetsi baterii, ktery by tak zvetsil "tloustku" celeho zarizeni na treba 12-13 mm by timto delal nejaky problem v kapsetomulinek wrote:v kapse pak nabobtnalý S2 netlačí
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Souhlas, po dlouhé době mám v ruce zase jednou "tlustý" telefon (14.9 mm), a jsem nadšen, jak dobře se drží, úplně jsem na ten pocit zapomněl. Kdyby to byla placka bez klávesnice, mohl by mít pefektní pevnou konstrukci (aniž by byl jen ze skla a kovu, a tudíž se rozkřápal po každém spadnutí na tvrdo) a baterku na dva dny. To už je ale dneska jen scifi.