Nekolik otazek k Omnia 7

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
Post Reply
FilipZeVsi
nováček
nováček
Zařízení: Omnia 7

Nekolik otazek k Omnia 7

Post by FilipZeVsi »

Prochazel jsem forum a vyresil spoustu otazek ohledne Win Phone 7, ale stejne jsem na nekolik veci neprisel.

Jak "zaktivovat" GPS chip? Mam nainstalovany napr. altitude meter nebo speed meter, hlasi vsak No GPS, pritom jsem vsak v dosahu signalu. Prece nemuze mit vliv, ze nepouzivam internet pres operatora?

Jak dostat PDF knihy do mobilu? To je vazne jedina moznost si je poslat a vyzvednout ze schranky? Zadna aplikace to nezjednodusuje?

Jak nahravat videa do mobilu, kdyz se mi nektera (napr. mkv) v zune vubec neobjevi? U jinych se objevuje Error code C00D11CD, pry je to cosi s registrem, ja mam ale pomerne novy a udrzovany system...

Diky moc za jakoukoli radu!
Jinak s telefonem spousta legrace deti se nemuzou nabazit a system se jeste nezasekl ani jednou
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

RE: Nekolik otazek k Omnia 7

Post by p.a.Ť.o »

Ad gps, musis zapnout lokaci.
Ad video, obavam se, ze mkv je treba konvertovat na format, ktery Zune vidi a pak to prelouska do sveho formatu
Ad pdf, skydrive nebo dropbox nebo mail...
FilipZeVsi
nováček
nováček

Nekolik otazek k Omnia 7

Post by FilipZeVsi »

Dekuji za odpovedi

mimochodem, moc volnosti nam "pro nase vetsi bezpeci" Microsoft nenabidl, ze? v podstate je tenhle system totalne "safe", deti se v nem mohou hrabat nonstop, aniz by hrozilo sebemensi rozstelovani, ale nedostanu do nej ani byte mimo medii ze zune a nemuzu ani zahlednout naznak jeho adresarove struktury apod... uvital bych vetsi svobodu a moznost prepnout do tohohle prisneho modu v nastaveni
Pavel Štrobl
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920 Cyan, Sony VAIO Duo 11
Location: Planeta Země, Kontinent Evropa, Stát ČR, Město Roudnice nad Labem

Nekolik otazek k Omnia 7

Post by Pavel Štrobl »

Oproti Windows Mobile mají Windows Phone méně možností, ale i tak se dá z něj udělat cihla. :)
Hrabat se v něm dá dokonce je i části funkční mass storage, ale ten využívá části Zune SW v PC. :???:
Data se dají přenášet přes Skydrive.
Maledict
nováček
nováček
Zařízení: Xiaomi Mi4C, Surface Pro 4

Nekolik otazek k Omnia 7

Post by Maledict »

FilipZeVsi wrote: Jak "zaktivovat" GPS chip? Mam nainstalovany napr. altitude meter nebo speed meter, hlasi vsak No GPS, pritom jsem vsak v dosahu signalu. Prece nemuze mit vliv, ze nepouzivam internet pres operatora?
Ano, má, na používání location services je třeba buď wifi nebo datový tarif. Patrně za to může A-GPS.
leonell
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Nokia 6300

Nekolik otazek k Omnia 7

Post by leonell »

na používání location services je třeba buď wifi nebo datový tarif. Patrně za to může A-GPS.
Ehm, nechápu doufám správně, že v pohraničí (či Egyptě, Chorvatsku,...), kde nehodlám datovým roamingem riskovat zdvojnásobení cen za dovolenou, budu se svým nabušeným telefonem sedět na pařezu a čekat na pocestné, abych se optal na cestu ???
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Nekolik otazek k Omnia 7

Post by matoman »

Ano, má, na používání location services je třeba buď wifi nebo datový tarif. Patrně za to může A-GPS.
Ale vubec ne, na gps (ani na a-gps) neni potreba datovy tarif ani wifi.
imaxik
přispěvatel
přispěvatel

Nekolik otazek k Omnia 7

Post by imaxik »

na a-gps jsou nutna data, ale gps ti pujde i bez toho jen se pomaleji zameri
Post Reply

Return to “Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7”