BB 9630TR pár otázek:

Sekce věnovaná jednotlivým telefonům s ostružinou ve znaku
Post Reply
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone :)

BB 9630TR pár otázek:

Post by Balrog »

1:
Nevíte co ten terčík znamená?Neni to GPS (kvůli baterce) nebo jak se vypíná či ruší?Hledal jsem všude v menu a nic jsem nenašel.
2:
Nenašel jsem nikde internetový prohlížeč, to ho BB 9630TR neobsahuje?
3:
Funguje i dioda zmeškaných událostí u hovorů?nějak mi telefon nebliká.
4:
Dá se někde koupit zadní kryt třeba z plechu?ten co tam je se hrozně viklá a když ho podložím tak se prohýbá jak je úzký

Díky
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

BB 9630TR pár otázek:

Post by Ruslan Botsyurko »

1: Nepřiložil jsi žádný screen, takže můžu jen tipovat co máš na mysli, ale pokud se nepletu, tak je to GPS. Pokud se ti zobrazuje neustále na homescreenu, tak zkontroluj jestli ti na pozadí neběží nějaká aplikace, která používá GPS.
2: Internetový prohlížeč by měl běžet neustále na pozadí, multitasking vyvoláš stiskem a podržením Blackberry tlačítka (vlevo od trackballu). Jinak pokud nevidíš zástupce, tak zkus ještě zvolit menu-->Show All , což zobrazí i skryté zástupce.
3: Funguje, stačí si projet nastavení profilů.
4: Zkus eBay, nevím jestli tam seženeš přímo plechový kryt, ale pokud už je ten tvůj opotřebovaný, tak by mohl problém vyřešit i nový tovární kryt.
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

BB 9630TR pár otázek:

Post by Balrog »

Tak jsem se díval a na pozadí nic neběží co by se týkalo WIFI.
Tak jsem si aktivoval net za 315kč a aktivoval si BIS na Vodafonu,ale teď nevím jak dál?
Nějak jsem to nenašel v profilech mám nastavení LED zapnuto,ale nějak nebliká po tom co mám zmeškaný hovor a u sms jen chvilku,nechal jsem si dokonce zapnutou LED (svítí zeleně,pořád)
Kryt vypadá v pořádku jen když telefon držím v ruce tak se hýbe dopředu a dozadu,dal jsem pod ty pacičky papírky pod každou (ne doprostřed) a zatím OK (nevím na jak dlouho)
Také přemýšlím,že si pořídím Blackberry aspoň s Wifi (nejlepší by bylo 9900,ale je moc drahý tak přemýšlím o 9780 nebo 9700?Co myslíte?
Nevíte zda můžu updatovat os 5 na os 6 na BB 9630TR?
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor

BB 9630TR pár otázek:

1. Měl jsi na mysli GPS, ne WiFi? Jinak už mě nic nenapadá, ale pokud ti to nežere baterku, tak to neřeš, v opačném případě zkus zazálohovat a vyresetovat systém do továrního stavu (Wipe).

2. Vodafone tu rozebírat nebudu, na to je tu už jiné vlákno a prosím nezakládej další a další témata ohledně vodafonu, je lepší když se problém řeší na jednom místě, takhle bychom tu měli dost čurbes.

3. S tou LED netuším, opět by to mohla být třeba nějaká chybka v systému, ačkoliv se mi to ještě nikdy nestalo a neslyšel jsem o tomto problému. Můžeš zkusit free trial verzi programu BeBuzz, kde je mnohem pokročilejší nastavování LED diody pro jednotlivé události.

4. Bold 9900 se do Čech jen tak brzo nedostane, takže pokud nemáš nějaký kontakt v zahraničí, tak bych tuhle volbu dočasně vyloučil. Bold 9780 má 2x víc RAM, než 9700 a je to znát jak v systému, tak hlavně v browseru, jinak můžeš rozhodovat podle ceny.

5. Ne, poslední leaked verze OS pro BlackBerry Tour je 5.0.0.1041, takže výš se bohužel nedostaneš. On by na to hypoteticky nestačil ani hardware, takže by to nemělo cenu.
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

BB 9630TR pár otázek:

Post by Balrog »

Ano myslel jsem GPS
Omlouvám se za ten Vodafone
Jinak už jsem si dnes pořídil BB 9780 a mám Wifi takže spokojenost
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor

BB 9630TR pár otázek:

Gratuluju, tak ať nová ostružina dobře šlape !
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

BB 9630TR pár otázek:

Post by Balrog »

Díky moc te´d jen prodat starou :-)
Post Reply

Return to “BlackBerry telefony”