Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Diskuze o zajímavém zařízení Dell Streak
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Post by Bobanovicz »

V marketu hledej "answer button".
Pokud tim zmiznutim myslis to, ze se vratis na Home tak zpet pres horni vysunovaci listu.
aboutallcz
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Post by aboutallcz »

Díky ti .-)

btw., ten problém si pochopil dobře, ale nebylo tomu tak jak píšeš, ukončili jsme hovor, kamarád nepoložil, já se promáčkl domů, ale zvuk hovoru běžel dál, v horní liště rozhodně nic nebylo, nakonec jsem to vyřešil restartem telefonu.
FoFik85
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Dell Streak 5, HTC Evo 3D

Post by FoFik85 »

chci se pozeptat na jednu vec ohledne fotoaparatu a vyslednych fotek ... docela casto se mi stava pri foceni venku,ze vyfocene obliceje strasne lesknou,rekl jsem si, ze to asi foceny objekt je spoceny a tudiz optika udelala takovyto vysledek,ale ted,kdyz bylo par hezkych dnu,svitilo slunce a ja delal fotky,tak ty mastne/leskle fotky obliceju pratel mi prijdou prilis ... a to mam vse nastaveno na normal,vyply blesk,automatika,popripade denni svetlo v nastaveni, ale cim vice svetla venku,tim lesklejsi oblicej po vyfoceni,a to anj nejsem proti slunci ... tak si kladu otazku,jestli je to normalni zalezitost,nebo muze jit o vadu optiky,pristroje,sw nebo hw
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7

Post by xtonda »

Hoď ukázku, ale pokud je to na slunci, tak to tipuji na přepaly (highlight clipping) vzniklé přeexpozicí nebo nekvalitou snímače, který prostě nezvládne dynamický rozsah scény, případně od obojího trochu.
FoFik85
přispěvatel
přispěvatel

Post by FoFik85 »

tady ukazka Image
Image
Fllip
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S

Post by Fllip »

Neměnil jste někdo na streaku display? Zajímala by mě náročnost, zda je k dispozici servisní manuál a pripadne i tip na to kde display koupit. Na ebay jsou ceny kolem 50$, ale nejsem si jistej kvalitou.
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7

Post by xtonda »

Jo, to bych řekl, že je to co sem popisoval, ten člověk má lesklou pleť a odráží se mu tam slunce nebo obloha. A foťák tuhle situaci zjevně nezvládá.
quick
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Galaxy Note, Mio A-701, Ainol Novo7 Fire

Post by quick »

Nazdar všichni.
Dnes jsem rozebral vadný LG P990 (Optimus 2X)
Jelikož jsem měl rozebraného i Streaka, tak mohu porovnat. Buďme všichni tady rádi, že máme Streaky. To co jsem viděl v LG bylo něco, (v porovnání se Streakem) ne strašného, ale řekl bych nevzhledného, neučesaného, neprofesionálního, od pohledu nehezkého a působícího dojmem zařízení šitého horkou jehlou v levné továrně, kde se mzda dělníků vyplácí v hrstích rýže a ne v penězích.
Po tom, co jsem viděl ve Streakovi opravdu zklamání... :(
Na LG přestalo fungovat tlačítko napájení/fotoaparátu. Byl na záruční opravě, ze které se vrátil neopravený, z důvodu koroze. Návrh servisu na opravu zněl - nová základní deska v hodnotě 7500Kč.
Po rozebrání se samozřejmě žádná koroze nekonala, ale za to mne uzemnila konstrukce NEJDŮLEŽITĚJŠÍHO spínače na telefonu.
Fóliový pásek, pod plastovým tlačítkem zakončený kovovou bublinkou jako na podřadných klávesnicích podřadných čínských napodobenin značkových telefonů! :evil: . Žádný mikrospínač s dlouhou životností. Vzhledem k tomu, že bez tohoto tlačítka je telefon vhodný akorát k přijetí hovoru a ničemu jinému, docela síla! Nehledě na to, že v servisu stačí pouze tuto fólii s tlačítkem odlepit od krytu a vyměnit za novou, tak mi jejich návrh na výměnu celé základní desky připadá jako výsměch. Bohužel ani fólie ostatních propojek nejsou z kvalitního materiálu, ale asi z recyklovaných smradlavých pytlíků od plesnivých svačin, potažené místo měděnými vodiči něčím neidentifikovatelným v barvě mědi, tak při pouhém odpojení konektoru displaye a odklonění fólie do strany tato fólie napraskla i s vodiči uvnitř.
Stratil jsem chuť dál se v tomto **** hrabat a pokoušet se ho opravit. Nový display stjí něco kolem 40USD i s poštou na eBay.
Opravoval jsem a měnil displaye už u spousty PDA, ale něco takového jsem ještě neviděl... :(
Jediné opravdu kvalitní a pěkné je na LG jeho masivní vnitřní rám. To opravdu nemá chybu (působí na mne dojmem magnézoivé slitiny).

Odpusťte mi tento výlev tady, ale já si nemohl pomoci.
DrobasMirek
nováček
nováček
Zařízení: Sony Xperia X1

Post by DrobasMirek »

taková maličkost, která se tu možná řešila, ale asi mi to pořád uniká. Proč když si stáhnu maily třeba ze seznamu do původního mail klienta ve streaku mi po přečtení zmizí a už je nikde nenajdu? jak to změnit aby mi zustávaly v doručených i po přečtení?
john24
nováček
nováček
Zařízení: dell streak red

Post by john24 »

Zdravim, dorazil někomu na streaka novy android market? Myslim oficiálně. Mě ještě nedorazil.
aboutallcz
nováček
nováček

Post by aboutallcz »

Si ho můžeš sám stáhnout zatím ...

Code: Select all

http://www.fileserve.com/file/V3UUMGc
Pipa
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4

Post by Pipa »

Mě dorazil včera.
john24
nováček
nováček
Zařízení: dell streak red

Post by john24 »

Aboutallcz a pipa: moc děkuju,tak to si počkam raději,když vím, že už nekomu kdo ma strejčka, prisel.
aboutallcz
nováček
nováček

Post by aboutallcz »

.:roll:.
FoFik85
přispěvatel
přispěvatel

Post by FoFik85 »

a me by zajimalo,jestli vam ten novy market nebeha nahodou pomalu ... mi docela trva nez se otevre a celkove prochazeni v nem neni nejrychlejsi,seka se,pomalu otevira apod.
quick
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by quick »

Fllip wrote:Neměnil jste někdo na streaku display? Zajímala by mě náročnost, zda je k dispozici servisní manuál a pripadne i tip na to kde display koupit. Na ebay jsou ceny kolem 50$, ale nejsem si jistej kvalitou.
Na Streakovi jsem ho neměnil, ale na jiných ano.
V diskusích jsem se ale dočetl, že na Streakovi je display přilepený lepidlem ke gorille, takže to bude docela mňamka to rozdělat od sebe. Pokud máš rozbitou i gorillu, tak musíš koupit i tu, nebo celý set.

"-Sadly, the Streak's LCD is permanently adhered to the front panel glass. However, that LCD/glass subassembly is held in the front panel with very strong 3M adhesive, and could be removed with enough careful prying.
-The LCD is bonded to the front panel glass to increase the strength of the device and sensitivity of the capacitive touch panel."

O kvalitu se bát nemusíš, výrobce je jen jeden...
toty_
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Dell streak 5

Post by toty_ »

zdravím vás všechny kutily.... mam tento stroj asi dva týdny a vše mi běží jak má. občas se sekne goluncher ale da se to přežít. co mě ale nejvic štve a nemůžu přijít kde je chyba je v GPS navigaci kde telefon se nepřipojí na satelity i když ho nechávm i 15 minut nabíhat. kde dělám chybu? možna se to už tady řešilo ale po hodinovém brouzdání po foru sem k ničemu nedošel. druhá věc je když si nastavím vyzvánění pro sms tak jakykoliv ton neozvučuje příchod sms i kdyžsi ho nastavím. pouze mi vibruje. tak spoznam kdy mi přijde sms. byl bych rád kdyby mi někdo pomohl s těmito problemy.
challenger
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Post by challenger »

Ahoj lidi už jste někdo zkoušel romku od DJ Steve "StreakDroid 1.9.1"?
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk

Post by kome »

Fllip wrote:Neměnil jste někdo na streaku display? Zajímala by mě náročnost, zda je k dispozici servisní manuál a pripadne i tip na to kde display koupit. Na ebay jsou ceny kolem 50$, ale nejsem si jistej kvalitou.
Ja displej menil ,v podstate se prodavaji jen se sklem ,takze je potreba jen opatrne odlepit sklo od plastoveho ramu streaka. A opatrne na flexkabel ,pri sundavání zakladní desky se muze poskodit. Cela výměna je celkem jednoducha, jen lepidlo mi zustalo vsechno na skle, kde drzelo jako pribity a na plastu slo oddelit. Kupoval jsem displej z Anglie za cca 1700kc ,do 5 dnu byl doma.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte zář 06, 2011 22:10) --
quick wrote:Nazdar všichni.
Dnes jsem rozebral vadný LG P990 (Optimus 2X)
Jelikož jsem měl rozebraného i Streaka, tak mohu porovnat. Buďme všichni tady rádi, že máme Streaky. To co jsem viděl v LG bylo něco, (v porovnání se Streakem) ne strašného, ale řekl bych nevzhledného, neučesaného, neprofesionálního, od pohledu nehezkého a působícího dojmem zařízení šitého horkou jehlou v levné továrně, kde se mzda dělníků vyplácí v hrstích rýže a ne v penězích.
Po tom, co jsem viděl ve Streakovi opravdu zklamání... :(
Na LG přestalo fungovat tlačítko napájení/fotoaparátu. Byl na záruční opravě, ze které se vrátil neopravený, z důvodu koroze. Návrh servisu na opravu zněl - nová základní deska v hodnotě 7500Kč.
Po rozebrání se samozřejmě žádná koroze nekonala, ale za to mne uzemnila konstrukce NEJDŮLEŽITĚJŠÍHO spínače na telefonu.
Fóliový pásek, pod plastovým tlačítkem zakončený kovovou bublinkou jako na podřadných klávesnicích podřadných čínských napodobenin značkových telefonů! :evil: . Žádný mikrospínač s dlouhou životností. Vzhledem k tomu, že bez tohoto tlačítka je telefon vhodný akorát k přijetí hovoru a ničemu jinému, docela síla! Nehledě na to, že v servisu stačí pouze tuto fólii s tlačítkem odlepit od krytu a vyměnit za novou, tak mi jejich návrh na výměnu celé základní desky připadá jako výsměch. Bohužel ani fólie ostatních propojek nejsou z kvalitního materiálu, ale asi z recyklovaných smradlavých pytlíků od plesnivých svačin, potažené místo měděnými vodiči něčím neidentifikovatelným v barvě mědi, tak při pouhém odpojení konektoru displaye a odklonění fólie do strany tato fólie napraskla i s vodiči uvnitř.
Stratil jsem chuť dál se v tomto **** hrabat a pokoušet se ho opravit. Nový display stjí něco kolem 40USD i s poštou na eBay.
Opravoval jsem a měnil displaye už u spousty PDA, ale něco takového jsem ještě neviděl... :(
Jediné opravdu kvalitní a pěkné je na LG jeho masivní vnitřní rám. To opravdu nemá chybu (působí na mne dojmem magnézoivé slitiny).

Odpusťte mi tento výlev tady, ale já si nemohl pomoci.

Muj streak mel tedy tak jen plisky a zadny microspinac a to u vsech klaves na boku.
quick
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by quick »

Možná jsem to špatně napsal, ale ty plíšky jsem myslel obecně.
Celkově je mi z konstrukce dnešních drahých PDA trochu smutno.
Post Reply

Return to “Dell Streak”