Prosim pomozte mi. Mam HTC HD7 a nejde mi prihlasit na Windows Live ucet takze ziadne aktualizacie ani nic ine z marketplacom nemozem robit. Stale mi vypisuje Attention required a ked zatklacim na to tak mi stale vypise
Windows Live error
Not update
Were having a problem synchronising with m.hotmail.com
Last tried 5 minutes ago
Error code: 86000206
Neviem ci sa nieco nepokaslalo aj na Live lebo ked som sa chcel prihlasit tak ma nepustilo cez moju officia enail adresu len cez alernativnu email adresu. Skusal som pridat aj alternativnu adresu ako Live ucet ale stale to iste dookola.
Za kazdu radu do predu dakujem velmi pekne
Problem z Windows Live
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Problem z Windows Live
Tady http://support.microsoft.com/kb/2464629 A dokonce v češtině.
5 minut práce na Google...
5 minut práce na Google...
Problem z Windows Live
Dakujem velmi pekne. Problem vyrieseny z tou tabulkou ale teraz ma nechce prihlasit. Zadavam heslo a nic. Uz som ho aj zmenil na Live ucte ale nepomohlo ):
Problem z Windows Live
........
Problem z Windows Live
nie ROM som nemenil. Dokonca som si este nedal ani Mango (nemal som cas) a telefon je brandovany od O2 uk. Nieje ani odomknuty
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Problem z Windows Live
Takže, přes PC se normálně přihlásíš na Windows Live ? Vše funguje ?
Když máš přístroj od O2, používáš SIM od stejného Operátora ? Máš v pořádku nastaveny APN ?
Raději vše pořádně překontroluj...
Když máš přístroj od O2, používáš SIM od stejného Operátora ? Máš v pořádku nastaveny APN ?
Raději vše pořádně překontroluj...
Problem z Windows Live
nie sim kartu mam od inej spolocnosti. ale mam ho oficialne odblokovany od O2. Prihlasit na windows live mi ide normalne cez PC. A ako mam mat nastaveny APN?