Popravdě, neměl jsem tušení že sme tady roztáborovaný, pardon

Mě nějkej OS vůbec nezajímá. Nejsem fanda do elektroniky, nerozumím tomu. Operační system je pro mě jen COSI, s čím se musím naučit zacházet, abych se mohl pak věnovat něčemu jinému. Je mi buřt jestli je to win nebo android, já ke své práci potřebuji word, excel, mail a web. Je mi šumák pod čí hlavičkou to běhá. Nemám nic proti tomu že na windowsové omnii byl office zdarma, a že tady jsen vysolil 250 za quickOfficePro. Ale fakt, že to nefunguje jak má mě naprosto překvapil, netušil jsem že je to vůbec možné. Stejně tak nerozumím tomu, jak se dostane do světa soft, jehož v základu dodávaný mail client nefunguje?? Tohle přece není otázka fanouškovství ke konkrétnímu OS, to je prostě průser!
Další aplikace, kterou jsem zaplatil, byl pdf converter, protože pro jistotu jsem chtěl excelovou tabulku převést, abych si zas neuříz ostudu. Jenže placený converter nekonvertuje. A vynálezce converteru mi po týdnu poslal jen dotaz, zda si nechci zkusit zkonvertovat jiný typ souboru než xls, možná bych měl víc štěstí. Schválně najdu ten mail a hodim sem.
Ať byla Omnia pomalá, ať měla problémy s více aplikacemi najednou, programy tam pracovaly a dělaly to, na co byly stvořeny, a dělaly to správně. Když se něco nedařilo, byla to vždy moje chyba, a stačilo si o tom něco přečíst a problém se vyřešil.
Schválně zkusím podle tohoto excelu počítat mým zaměstnanců výplaty, a nebudu to kontrolovat podle kalkulačky. Jak se jim hude líbit že místo 160 tis se maj podělit o 96 korun

:-/.
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv srp 18, 2011 23:17) --
TADY JE TA MOJE KONVERZACE S PRODEJCEM CONVERTERU, OČEKÁVÁM ŽE ZA DALŠÍ TÝDEN DOSTANU NOVOU RADU.
Petr Hlaváč, Aug-11 01:13 pm (EDT): Hi, I've bought mydoc2pdfconverter, but it don't works. When I select my xls file, it answer that "Unable connect to server". I have no problems with my internet connection on my smartphone. I don't know what web adresse of server it is trying to connect. Do you know where is problem? May I set server adress in aplication by myself? Or aplication knows where file has to be uploaded? Thanks for your ansfer, Regards Petr Hlavac, Prague, Czech Republic, EU. PS: Please apologize my English
Sanjana, Aug-18 02:54 am (EDT): Hi, We apologize for the inconvenience this has caused you. Please select other file type like doc, html, jpg and try to convert. Let us know if there is any error to convert those file or you are only having problem to convert the xls file. Regards, Sanjana Retina-X Studios, LLC
Hallo, I've tried to convert .doc file before moment, but converter ansvered the same: Preparing to converting -Uploading file -Warning: Unable to connect to server. I'm connected to interet from my phone provider by using 3G, his SMTP server is smtp.vodafonemail.cz. Can be problem with .cz domain? Probably it can be filtered from your server? Every pages with all domains can be shown on my phone, included .cz, .com, .de, .info, .uk etc... with no problems. Thanks for your help, Regards Petr Hlavac, Prague