Displej - problém alebo bežná vec?

Diskuze o komunikátoru HTC HD7
Post Reply
lukyk23
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD 7

Post by lukyk23 »

Ahojte,

Pod umelým osvetlením som si všimol na základnej obrazovke VP7 malé (super malinkaté) čierne bodky (prirovnal by som to k zrniečkam piesku odrážajúcich sa od slnka). Na jednofarebnom pozadí je to viditeľné aj z 20 centimetrovej vziadelosti. Všimol som si to až dnes keď som obrazovku vyleštil handričkou.
Vie mi niekto poradiť, čo to je?

(Prach, ani zrniečka piesku to nie sú určite :))) ).

Dakujem.
skuhrovec17
nováček
nováček
Zařízení: ZTE Tania

Post by skuhrovec17 »

S nejvetsi pravdepodobnosti to bude vadnej pixel. (Vada displeje, timto hd7 trpi... ) Pokud vim tak na reklamaci jich musi byt vice.
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Post by morro »

Ano, i moje HD7 měla vadný pixel.
lukyk23
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD 7

Post by lukyk23 »

Vadne pixely to urcite nie su. Pride mi to ako odraz od "mriezky", ktoru vidno za spravneho uhla pohladu pod sklickom. Akoby jednotlive pixely presvitali (farba "bodiek" sa meni podla pozadia), napr. na bielej ich vidno cervene, viditelne su iba na urcitych miestach, pri zmene pohladu / uhla displeja sa na jednom mieste stratia, na druhom objavia.
Standa99
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Pixel

Post by Standa99 »

........
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 :)

Post by 007ToMMaS »

aj ja mám jeden vadný pixel... nevadí mi to lebo to vidno nieje... a ako píše Standa99 tú to miesta dotykov.... tá mriežka má pri 1x1cm.... a potom keď sa poriadne pozrieš tak je to 1x1mm..... ;) a pri bežnom používaní to vidno neni :)
Gooorila
přispěvatel
přispěvatel

Post by Gooorila »

Jedná se o senzory dotyku
mika2123g
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD7 16GB

Post by mika2123g »

taky tam mam tu mřížku, ale v ničem mi to nevadí.. s displejem jsem naprosto spokojený. :)
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Post by Cheetah007 »

lukyk23 wrote:Ahojte,

Pod umelým osvetlením som si všimol na základnej obrazovke VP7 malé (super malinkaté) čierne bodky (prirovnal by som to k zrniečkam piesku odrážajúcich sa od slnka). Na jednofarebnom pozadí je to viditeľné aj z 20 centimetrovej vziadelosti. Všimol som si to až dnes keď som obrazovku vyleštil handričkou.
Vie mi niekto poradiť, čo to je?

(Prach, ani zrniečka piesku to nie sú určite :))) ).

Dakujem.
Já jsem s sLCD dost spokojený,barvy věrné,dostatečně syté,výborný jas atd,jen bych asi vytknul pomerně nízkou sdobu odezvy...černá/bílá/zelená prostě černé pozadí a světlé fonty je při posouvání znát ono "máznutí" když je to opačně tedy bílé pozadí a tmavé texty je to podstatně lepší....tohle je zbatelné především v menu nastavení kde je hodně textu u médíí je to zanedbateplné.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

HD7 nema SLCD,musel by jsi mit HTC HD7S,to se prodava jen ve státech.Vsechna ostatni HD7 maji obycejny TFT.
Az uvidis SLCD na Titanu tak tam teprve se da mluvit o vernosti a opravdu peknem podani.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

No mysleljsem že SLCD má ale to už je jedno....každopádnějsem měl možnost porovnat displeje dvou spuštěných přístrojů HTC HD7 a HTC Radar a tam byy trochu nevýrazné,ujížděly do žluta a to ma def. nastavení....HD7 má sytost,kontrast a barevné podání daleko lepší,pozorovací úhly kjsou myslím ty lepší jaké u TFT bývají.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Tak si nekde vezmi do ruky Titana a poznas rozdil.HD7 opravdu nema SLCD,bylo to nekolikrat spatne prezentovano na webech.SLCD ma az HD7S kde to S naci prave SLCD.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Jasně ale i tak mi to nevadí a nebýt té horší odezvy která se u levnějších TFT panelů a zvoleném prostředí jak jsem postoval prostě projeví jsem s ním opravdu spokojený,barvy jsou takové jak msají být a ne tak přesycené jako u AMOLEDů....na to si většina lidí stěžuje,ta intenzita doslova řeže do očí podobně jako plasomé tv....
HTC Tita jsem viděl vystavený a těch 4.8" mi přijde možná už moc.....4.3 u HD7 mi přijde tak akorát.
Post Reply

Return to “HTC HD7”