Zdroj: AndroidCentral

Jinak receno, pokud jsi zdeformovan barevnym podanim barev na IPS monitoru, zdaji se ti barvy Super Amoledu neprirozene jo? Veril bys, ze ta neprirozenost je otazka zvyku? Iphone4 ma take znatelne studenejsi barvy nez treba 3GS, presto jsem nevidel nikoho, kdo by si na to stezoval. Vlastne videl, u tech, kdo drzeli iphone4 jen par minut, nez ho zase vratili.esaras wrote:A co si to na tom odporuje? Asi neumis dobre cesky, ale to ze se to vetsine libi, a je to pekne na pohled, jeste neznamena ze to je prirozene a vyznamove je to zcela neco jineho.
Stejny pocit mam na svem 22" TN monitoru za 2 tisice. Kazdopadne, je to jen pocit, ktery nema s realnym stavem (nedivas se z okna) vubec nic spolecneho.esaras wrote: Kdyz si vezmes panel od eiza a pustis tam nejaky obrazek, tak mas pocit ze se divas z okna.

Jako o tom zadna, zvyknout se da na vsechno. Ja nerikam ze jsou ty barvy pro multimedia spatne, to jsme se spatne pochopili, ja jen rikam, ze ten display nema kvalitni/verne zobrazeni. Nic vic nic min. IPS bych na mobilu sice bral, ale SAMOLED se nebranim (teda pokud se nebavime o tom barevnem vyblitku co byl na sgs1, bavim se o tom co ma sgs2)niky79 wrote:Veril bys, ze ta neprirozenost je otazka zvyku? Iphone4 ma take znatelne studenejsi barvy nez treba 3GS, presto jsem nevidel nikoho, kdo by si na to stezoval. Vlastne videl, u tech, kdo drzeli iphone4 jen par minut, nez ho zase vratili.
Tady si troufam tvrdit, ze jsi nevidel poradny display od EIZO. Ale hadat se s tebou v rozdilu IPS vs SAMOLED vs TN nebudu, budto rozdil vidis, nebo ne.niky79 wrote: Stejny pocit mam na svem 22" TN monitoru za 2 tisice. Kazdopadne, je to jen pocit, ktery nema s realnym stavem (nedivas se z okna) vubec nic spolecneho.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest