Zdroj: Engadget

Ja nevim ale HTC se taky zacina snazit, coz doklada jejich vydani utilitky na odemceni bootloaderu v SensationSir Andrew wrote:Konečně to nějakého výrobce napadlo! Škoda, že HTC jde opačným směrem a custom ROMkám naopak háže klacky pod nohy odebíráním záruky.

Zacina snazit? Vzdyt neudelali krok k uzivatelum, ale upletli na ne bic. Radsi si pristroj odemku toolem z xda, nez pouzit tu hovadinu od htc. Kdyz budu chtit pristroj reklamovat, vratim bootloader do puvodniho stavu a v htc poznaji velike kulove, protoze nebudu mit nikde zaznam o odemceni zarizeni.bkf1 wrote: Ja nevim ale HTC se taky zacina snazit, coz doklada jejich vydani utilitky na odemceni bootloaderu v Sensation

Htc primo psalo, ze pokud si to odemknes pres jejich unlocker, automaticky prichazis o zaruku, takze s odemcenym pristrojem te poslou do mist, kde slunce nesviti - s pristupem htc si opravdu nedelam iluze.bkf1 wrote:Mno ja myslim, ze kdyz pouzijes tool od HTC, tak pri reklamaci prave nemusis uvadet nic do puvodniho stavu, protoze ti reklamaci uznaji (pokud nenajdou nejake stopy po zasazich, ktere by ale byly neoficialniho charakteru)...

Ono kdyby sami vyrobci vytvareli kvalitni oladene ROMky, tak by to nejakych upravach pes nestekl.Tonda512 wrote:Tahle cesta je podle mě ta správná k úspěchu(=spokojenosti u komunity)..akorát to někoho(z velkovýrobců) mohlo napadnout tak před cca 6 lety...

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest