Na Xda-developers je k dispozici Mango aktualizace + návod
Díky moc, doufám, že to půjde použít i na finální Mango, protože do bety nepůjdu.
V tom návodu píšou, že v Mangu není možné upravovat registry, jak je to možné ?
POMOOOOOC
Mám v mobilu Mango 7712, PC mi šlape na Windows 7 a mám nainstalovaný Zune 4.8.2134. Mobil propojený se Zune. Ale ne a ne nainstalovat update.
Nainstaloval jsem update tool, teda myslím. Objeví se jen okno s instalací, ale hláška, že něco proběhlo ne. Update do mobilu se normálně rozběhne, ale pak se zastaví, že nelze nainstalovat jeden ze souborů cab.
(pozn.: nemám instalčky na ploše). Soubor jsem z webu stáhnul několikrát, takže tady by chyba být neměla.
Jsem jen User, nemám administrátorská práva, takže veškeré instalace za mě dělají ajťáci, i tuto zkoušeli a nešlo to. Myslíte, že může být problém v tom, že mám instalačky v adresáři Dokumenty pod mým userským uživatelem?
-- doplnění předchozího příspěvku (úte srp 16, 2011 14:31) --
Píše to:
Error: File C:/RCToRTM/Diff-7.10.7712.60-7.10.7720.68-armv7-Retail-Microsoft.pks.cab is not accesible. Please double check your file.
Ale co na tom adresáři mám překontrolovat teda fakt nevím. Vše se zdá vpořádku.
Mám v mobilu Mango 7712, PC mi šlape na Windows 7 a mám nainstalovaný Zune 4.8.2134. Mobil propojený se Zune. Ale ne a ne nainstalovat update.
Nainstaloval jsem update tool, teda myslím. Objeví se jen okno s instalací, ale hláška, že něco proběhlo ne. Update do mobilu se normálně rozběhne, ale pak se zastaví, že nelze nainstalovat jeden ze souborů cab.
(pozn.: nemám instalčky na ploše). Soubor jsem z webu stáhnul několikrát, takže tady by chyba být neměla.
Jsem jen User, nemám administrátorská práva, takže veškeré instalace za mě dělají ajťáci, i tuto zkoušeli a nešlo to. Myslíte, že může být problém v tom, že mám instalačky v adresáři Dokumenty pod mým userským uživatelem?
-- doplnění předchozího příspěvku (úte srp 16, 2011 14:31) --
Píše to:
Error: File C:/RCToRTM/Diff-7.10.7712.60-7.10.7720.68-armv7-Retail-Microsoft.pks.cab is not accesible. Please double check your file.
Ale co na tom adresáři mám překontrolovat teda fakt nevím. Vše se zdá vpořádku.
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
Skús overiť permissions.
Myslíš oprávnění v PC? Instalci prováděl ajťák přihlášený jako admin.
Je pravda, že po aktualizaci nelze spustit editor registrů - seznam aplikací se jen zavlní :(Gater wrote:V tom návodu píšou, že v Mangu není možné upravovat registry, jak je to možné ?
Hotovo. Chyba byla v tom, že jsem neměl instalačky přímo v kořeni C, ale v jednom z adresářů. Instalace proběhla bez problémů.
Skúšal niekto aktualizovať HTC HD7? Ak áno, podeľte sa o skúsenosti. Obávam sa do toho ísť z dôvodu nemožnosti sťahovania oficiálnych aktualizácii od ms, rovnako tak návratu späť na OEM verziu zo zálohy.
lukyk23: Teď zrovna HD7 aktualizuju, jsem u kroku, kdy se nahrává 7712, tak pak mě čeká ještě update na 7720, ale mělo by to jít bez problémů.
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Když jsem ještě měl HTC HD7 tak jsem tam Mango (7661, 7712, 7720) měl a nikdy jsem se nesetkal s problémem. Co se však týče té zálohy na zpětné verze, tak na tu už jsem se radši nespoléhal a poté co jsem se rozhodnu zařízení prodat jsem nahrál 7392 a bylo. A udělal bych to i kdybych si HD7 nechal, protože je to rychlejší způsob i s tím že bych tam pak musel nahrávat data...
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Nepokoušel se někdo přidat po instalaci Manga virtuální kartu Visa od KB? Mojí maličkosti se to nepovedlo.
-
EmperorB
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: iPhone 4 32GB jb IPad 32GB WiFi Samsung Omnia 7
Zdravim tak aktualizace na 7720.68 v pohode ale vsude pisou ze zustane odemceny a me se menu jen zavlni a nic vic, mam Omnii 7 a na NoDu bylo vse v pohode az ted 
Tak sem si dal jeste jedno kolo a ted uz vse funguje
ale ctyri a pul hodiny to je masakr ten zune je pomalej jak snek
Tak sem si dal jeste jedno kolo a ted uz vse funguje