Nvidia Kal-Elem: Čtyřájdrový čipset slibuje šetrnou spotřebu
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Možná spějejeme ke stádiu 1 proces = 1 jádro 
-
lubean
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy S II (i9100) White
Nedělej si starosti, i ty baterky budou jaderný 
esaras wrote:era jadernych mobilu se nezadrzitelne blizi. V principu je mi teda jedno jestli to bude mit 1 jadro nebo 50, hlavne kdyz se nezapomene na to, ze je to telefon a tudiz by mel krome multimedii taky neco vydrzet na baterky. Je fajn mit super nabouchanou hracku, na ktere si pustim na chvili hru, nebo film a za chvili se mi nikdo nedovola, protoze je baterka vymackana jak citron.
-
Oslik
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia 7 a Omnia W
TabCo je fusion Garage tablet Grid 10 s GridOS, postaveným na jádru Androidu. Tedy opravdu JooJoo 2.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon srp 15, 2011 18:20) --
Jo a SoC je Tegra 2.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon srp 15, 2011 18:20) --
Jo a SoC je Tegra 2.
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LG V10
Tak to je senzace! Snad to uvede HTC ve svých Smartphonech a já to hned sbalím do kapsy 
- silent64sk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Transformer Pad TF300T, Galaxy Nexus
Pre mňa rozhodne zmysel čakať má. Nekupujem si zariadenia podobného typu na rok, ale na minimálne 2-3 roky a viac. Notebook mám už 3 roky, HD2 už rok, a myslím, že ešte nejaký ten čas vydržia, nemám dôvod ich meniť, keď mi slúžia s veľkou rezervou vo všetkom, na čo ich potrebujem. Takisto Transformer by bola ideálna vec pre mňa, ale Tegra 2 je už pomerne starší čipset a preto si kľudne ešte toho polroka počkám, Android pre tablety sa ešte zdokonalí, pribudnú aplikácie a možnosti. A čo sa týka hier, na notebooku som za posledný čas spustil len tituly Mass Effect 1,2 a Dragon Age 1,2, hry od Bioware sú pre mňa srdcová záležitosť, ostatné ma moc nezaujímajú(tie časy už zrejme skončili) a na mobile sú to väčšinou oddychovky typu Angry Birds, Fruit Slice, Glow Hockey a podobne, každý užívateľ má iné priority...tomulinek wrote:@silent64sk: Čekat moc nemá smysl. Po zimním CESu se taky na tablety s Tegrou 2 čekalo dalšího půl roku (s výjimkou Xoomu). Podle mého názoru utáhne Tegra 2 na tabletech vše, co má (sám na Xoomu zkouším i slušně vypadající 3D hry). (A ano, pokud chcete mít tablet jako high-end herní konzoli a zatím jej na nic nepotřebujete, pak lze čekat i měsíce a roky.)
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Trošku tě nechápu... budeš čekat na výkonné zařízení, ale ani z poloviny nevyužiješ jeho výkonu.
- silent64sk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Transformer Pad TF300T, Galaxy Nexus
Ja myslím, že využijem, keď ho budem mať také 2-3 roky, chcem si to kúpiť s nejakou výkonovou rezervou, samozrejme náročnejších aplikácií bude pribúdať a určite nevylučujem, že nejakú zaujímavú hru nevyskúšam.