Nejde aktualizovat Galaxy S na Gingerbread

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
Koky999
nováček
nováček
Zařízení: LG Nexus 5, 32 GB, Android 5.0 Lollipop

Post by Koky999 »

Zdravím.

Obracím se na vás, zda-li někdo neměl podobný problém a nevyřešil ho.

Mám Galaxy S nyní s 2.2. Pravděpodobně s novou verzí programu Kies ale přišel i problém. Když chci aktualizovat firmware na 2.3, tak při zálohování vyskočí chyba, že nebylo možné nic zazálohovat. Když to přeskočím, vše se tváří, že funguje a po čase naskočí okno s probíhajícím stavem "Připravování telefonu na aktualizaci". Po tomto okně se objeví i stahování potřebných souborů a během toho se telefon odpojí. Okno se stahováním po dojetí na 100 % zmizí a telefon se zase začne připojovat, ale už bez úspěchu a musím jej celý restartovat.

Zkoušel jsem reinstalovat Kies, smazat vše, i Samsung USB Drivers, čistit registry a stejný problém byl i na notebooku. Čistou instalaci vidím jako poslední možnost, protože vše zálohovat budu hodně dlouho a navíc musím programy v mobilu, protože Kies žádnou zálohu neudělá.

Díky za každou radu.
geo89
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Samsung Galaxy

Post by geo89 »

Mám stejnej problém...
zkoušel jsem několikrát..
Vashut
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S (i9000)

Post by Vashut »

Měl jsem stejný problém. Stačí replug (odkabelit, připojit) a pak mi to šlo. Pokud to dál nepůjde, svedl bych to asi na nějakou aplikaci -> task manager -> kill all -> domů na základní homescreen -> připojit (ale již se spuštěným a restartovaným KIES)
Post Reply

Return to “Samsung telefony”