Zacatecnicke otazky WP7
- MichailusB
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia 7
Zacatecnicke otazky WP7
Dobrý deň... uvažujem o kúpe Omnie 7 a chcel by som sa spýtať pravdepodobne hlúpu otázku, takže mi to odpusťte... ale ak som správne vyrozumel, tak ovládanie hlasitosti hudby u WP7 ovláda aj hlasitosť vyzváňania, je to tak? Pokiaľ to tak je, tak je možné prehrávať hudbu v telefóne počas silent alebo vibrate módu? Pýtam sa len pre istotu, bo ak sa nemýlim, Windows Mobile zariadenia s tým mali problém... ďakujem za akúkoľvek odpoveď.
Zacatecnicke otazky WP7
Zdravím na Mozartovi to funguje pri vibračnom móde aj pri vypnutých vibráciach, takže by to malo ísť aj na omnii 
- MichailusB
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia 7
Zacatecnicke otazky WP7
-
monitor007
- nováček

- Zařízení: Omnia 7
Zacatecnicke otazky WP7
Můžu potvrdit na Omnii při vibracích i vyplém zvonění písničky normálně hrajou
Zacatecnicke otazky WP7
Zdravim,chcel by som sa spytat ako je to s aktualizaciami WP7 na Slovensku a ci tu bude dostupna aj aktualizacia na Mango ... Uvazujem nad kupou WP7 telefonu ale neoficialneho updatovania som sa nasytil pri Androide,tak by ma zaujimalo ako je to u WP7 ... Dik
Zacatecnicke otazky WP7
Mango bude pre vsetky pristroje s WP, ale slovencinu tam mat nebudes (Ak nekupis rovno s mangom), iba slovensku klavesnicu
Zacatecnicke otazky WP7
Diky ... Anglictinu ovladam velmi dobre,takze problemy mi to nerobi ... A este jedna otazka,predpokladam ze prenos dat cez bluetooth nebude este ani v Mangu ?
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Zacatecnicke otazky WP7
Přenosu dat přes bluetooth se asi nedočkáme nikdy. Osobně to nepovažuji za katastrofu. Bluetooth jsem na přrnos souborů nepoužil už několik let.
Zacatecnicke otazky WP7
Pride mi to ale dost smutne, ze jeden operacny system nepodporuje taku zauzivanu a jednoduchu vec ... Ked si chcem s niekym poslat par fotiek,mp3 alebo dokument,tak nemam inu bezplatnu moznost ako to riesit ...
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Zacatecnicke otazky WP7
Jeden?
Měl jsem za to, že iPhone toto oficiálně neumí stále... Neříkám, že se Bluetooth nehodí, ale já si hned vybavím složité párování přístrojů, které se ne vždy zdaří...
EDIT: A plus je přenos někdy docela pomalý. Ale jenom jedním směrěm, a to ke mně...
EDIT: A plus je přenos někdy docela pomalý. Ale jenom jedním směrěm, a to ke mně...
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Zacatecnicke otazky WP7
V dnešní době, kdy se fotky dávají na facebook a dokumenty se posílají mailem se ani nedivím, že se na bluetooth můžou vykašlat. Navíc posílat mp3 přes bluetooth by bylo proti Zune Marketplace.
Zacatecnicke otazky WP7
Slovo "jeden" nemalo oznacovat WP7 ako jediny OP bez BT file transferu,pouzil som to skor ako pridavne menoPaulos wrote:Jeden?Měl jsem za to, že iPhone toto oficiálně neumí stále... Neříkám, že se Bluetooth nehodí, ale já si hned vybavím složité párování přístrojů, které se ne vždy zdaří...
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Zacatecnicke otazky WP7
Asheron:Phone měj raději debrandovaný, protože až přijde na aktualizace tak seš vázaný na toho operátora kdy tu aktualizaci zpřístupní. A kdo taky chce mít Boot logo a aplikace operátora?
Zacatecnicke otazky WP7
Predpokladam ze debrand = strata zaruky ? Ma debrand este aj nejake ine nevyhody ?
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Zacatecnicke otazky WP7
Záleží na tom jak se k problému postaví servis při případné reklamaci. Výhodou debrandovaných ROM je dřívější dostupnost aktualizací. Specielně telefony od T-Mobilu měly s tímhle problémy.
-
martan1981
- přispěvatel

- Zařízení: SGS4
Re: Zacatecnicke otazky WP7
Zdravim
Tiez rozmyslam ze by sok vyskusal WP7. Potrebujem si ozrejmit par veci, ci som ich spravne pochopil.
1. Kedze som zo Slovenska, oficialny nakup aplikacii nie je pre mna mozny, ale ak to chapem spravne so slovenskym uctom nemozem stahovat ani free aplikacie?
2. Je rozdiel medzi live id uctom a zune uctom v telefone? Resp. v live id si mozem nastavit krajinu aku chcem, ale zune ucet vraj migrovat nejde. Ako to teda je? Mozem mat vobec zune ucet ked nemam este telefon, iba zune soft na wine?
Vdaka za odpovede.
Tiez rozmyslam ze by sok vyskusal WP7. Potrebujem si ozrejmit par veci, ci som ich spravne pochopil.
1. Kedze som zo Slovenska, oficialny nakup aplikacii nie je pre mna mozny, ale ak to chapem spravne so slovenskym uctom nemozem stahovat ani free aplikacie?
2. Je rozdiel medzi live id uctom a zune uctom v telefone? Resp. v live id si mozem nastavit krajinu aku chcem, ale zune ucet vraj migrovat nejde. Ako to teda je? Mozem mat vobec zune ucet ked nemam este telefon, iba zune soft na wine?
Vdaka za odpovede.
- morro
- smartguru

Zacatecnicke otazky WP7
1. Nákup aplikaci oficiální cestou pro SK není dostupné. Když ale budeš mít třeba Windows Live ID (US) tak můžeš mít všechny free aplikace. Ještě stojí za dodání, že všechny aplikace si můžeš vyzkoušet.
2. No ono nelze mít všude jiné ID, nebo nerozumím zadání. Marketplace je vázaný na Windows Live ID respektive na jeho část na Xboxu, protože když máš Windows Live ID tak má účet automatiky k Xbox Live, Windows Live a Zune. A právě na lokaci podporfilu, dá se to tak nazvat, Xbox Live záleží, protože právě na tento podprofil (Xbox Live) je vázaný celý Marketplace.
2. No ono nelze mít všude jiné ID, nebo nerozumím zadání. Marketplace je vázaný na Windows Live ID respektive na jeho část na Xboxu, protože když máš Windows Live ID tak má účet automatiky k Xbox Live, Windows Live a Zune. A právě na lokaci podporfilu, dá se to tak nazvat, Xbox Live záleží, protože právě na tento podprofil (Xbox Live) je vázaný celý Marketplace.
-
martan1981
- přispěvatel

Zacatecnicke otazky WP7
Vdaka morro za odpoved.
K tej dvojke>
Mam chaos s tymi uctami a nastavenim. Vo windows live ID mam nastavenu krajinu Slovensko, ale mozem si ju zmenit na akukolvkek inu. Vsade citam ze krajina sa da nastavit iba raz rocne a ucet sa neda migrovat na inu krajinu. Takze co sa da zmenit raz rocne a co sa to vlastne neda migrovat? Skus tak polopate
Vdaka.
Windows Live ID mam uz roky a nerad by som ho menil, preto sa pytam...
K tej dvojke>
Mam chaos s tymi uctami a nastavenim. Vo windows live ID mam nastavenu krajinu Slovensko, ale mozem si ju zmenit na akukolvkek inu. Vsade citam ze krajina sa da nastavit iba raz rocne a ucet sa neda migrovat na inu krajinu. Takze co sa da zmenit raz rocne a co sa to vlastne neda migrovat? Skus tak polopate
Vdaka.
Windows Live ID mam uz roky a nerad by som ho menil, preto sa pytam...
- morro
- smartguru

Zacatecnicke otazky WP7
Je to jednoduché. Při založení Windows Live ID máš rovnou ID ke službám jako je Zune, Xbox, Windows Live. Když při zakládání ID použiješ postal code USA a město USA pak budeš mít US Windows Live ID (pak je možné klidně používat Windows Live a Xbox pod češtinou [myšleno překlad webu]). Ale na Xbox Live (webu) je možné, jak už jsi psal, jednou ročně změnit lokaci, nebo-li migrovat účet bez závislosti na Windows Live (migrace ovlivní je Xbox Live, Zune a služby provázané s Windows Live).
Windows Live a Windows Phone jsou velice provázány. Na Mangu se to týká Office, Chatu (Facebook, Windows Live), Xbox Live (Game hub), Bing služby (music, scout),...
Windows Live a Windows Phone jsou velice provázány. Na Mangu se to týká Office, Chatu (Facebook, Windows Live), Xbox Live (Game hub), Bing služby (music, scout),...
-
martan1981
- přispěvatel

Zacatecnicke otazky WP7
Zacinam tomu asi pomaly rozuymiet. Ucet mam asi USA, ked chcem zadat sposob platby, tak mi da krajinu USA a neda sa zmenit. Znamena to ze mozem pouzivat WP telefon a budem mat free aplikacie. Ked bude mozne platit na SVK, mozem premigrovat ucet na SVK? Premigrujem iba Xbox ucet ako pises, teda hlavny WLID mi ostane USA? Ako ma to ovplyvni?
Platene aplikacie sa premigruju tiez, ci?
Uz sa pytam jak pako, co uz...
Platene aplikacie sa premigruju tiez, ci?
Uz sa pytam jak pako, co uz...