od včerejška jsem majitelem tohoto telefonu. Musím předeslat, že je to můj první android. Nic to však nemění na tom, že mě telefon po funkční stránce zcela nadchnul a po řádné customizaci to bude skvělý nástroj.
Jediné, co mě však velmi nemile překvapilo, je v předmětu zmíněný hrkající volume rocker. Jestli na něco autoři recenzí tohoto telefonu pějí chválu, tak je to právě zpracování těla přístroje. O to více mne překvapilo, když při uchopení začal můj HTC vydávat jakési podivné zvuky. Po různém natřásání a pomačkávání přístroje jsem zjistil, že to je volume rockerem na tom unibody krytu. Při podrobném zkoumání sundaného krytu zevnitř je patrné, že zejména horní strna není nijak fixována k tělu přístroje a při nacvaknutí plně nedoléhá na tlačítka na samotném telefonu a vzniká tam vůle, která je doprovázena nepříjemným plastovým pohrkáváním. Telefon pak působí jako hračka od Vietnamců, což za ty prachy...
V některých videích jsem viděl/zaslechl, že jim to při sundaném krytu vydává podobný zvuk. Ale protože se o tom v hodnocení zpracování telefonu nikdo nezmiňoval, tak předpokládam, že při nacvaknutém krytu se toto neprojevu. Máte někdo na svém Sensationu obdobnou zkušenost? Ptám se proto, jestli se mám jít telefon pokusit vyměnit, jelikož toto na telefon za 10 Kkč rozhodně nepatří.
Btw. mohl by mi prosím svůj kryt někdo v této části (ovladač hlasitosti zevnitř) podrobně vyfotit a postnout sem? Ať vím, jestli je to tak řešeno u všech nebo mám jenom kousek, který procházel výstupní kontrolou v pátek 10 minut před koncem pracovní doby. Díky.