Prosím o radu.
Jako základní ID používám CZ ID, i pro nákup na marketu (US mi nebere kartu). Bohužel, jako je to v Čechách se vším, i naši Microsofťáci jsou lempli a náš market neobsahuje všechny aplikace, které jsou v jiných zónách jako free. Z toho důvodu jsem si založil i US ID, v domnění, že si pod US ID nainstaluji např adobe reader, pak se přepnu do CZ ID a budu fungovat normálně. Chyba. Ono to bez resetu nelze přepnout. Nebo? Máte někdo radu? Jak nainstalovat free aplikace z US marketu, které u nás nejsou?
CZ ID vs. US ID
- Hejlic
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Kindle Fire (JB)
CZ ID vs. US ID
Myslím, že když máš US Live ID, tak na stránkách XBOX Live jde přepnout na Cech ID. Takže máš US (s kartou), stáhneš aplikace a přepneš na Czech ID. Aplikace v telefonu zůstanou, karta taky a tvoje ID bude české. Vím, že jsem měl na UK ID přidanou kartu a přepnul jsem si na český na XBOX Live a vše zůstalo, jako před tím. Jen pozor! Měnit země se dá jen jednou za rok. 
CZ ID vs. US ID
a zmena je jen na vybrane zeme, kde chybi jak UK tak USA, takze se to hodi jen na zmenu z neceho na CR
- Hejlic
- přispěvatel

CZ ID vs. US ID
No však to jsem myslel. Koupit aplikace pod US účtem a pak přepnout na český.
CZ ID vs. US ID
Nene, to je jiný problém.
Ke své práci potřebuji adobe reader, který je free aplikace na US a UK marketu. NA CZ marketu není, stejně tak tweeter. Protože mám na skydrive s českým ID hafo dat, tak ho určitě měnit nebudu a budu ho používat jako výchozí.
V mobilu lze ID vyměnit pouze tak, že provedu reset a znovu se připojím na příslušné ID, jinak vyměnit nelze.
Ke své práci potřebuji adobe reader, který je free aplikace na US a UK marketu. NA CZ marketu není, stejně tak tweeter. Protože mám na skydrive s českým ID hafo dat, tak ho určitě měnit nebudu a budu ho používat jako výchozí.
V mobilu lze ID vyměnit pouze tak, že provedu reset a znovu se připojím na příslušné ID, jinak vyměnit nelze.
- Hejlic
- přispěvatel

CZ ID vs. US ID
To jo, to máš pravdu. Myslel jsem, že už jsi hard reset provedl. Tak to potom nevím, jak to udělat. Jedině asi počkat, než budou aplikace i pro český Marketplace. 
CZ ID vs. US ID
tak i kdyby jsi mel plny cely skydrive tak nahrat to tam zpet nezabere moc casu
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
CZ ID vs. US ID
Pockal bych na oficialni vydani finalniho Mango SDK, potom urcite vyrobci zkompiluji aplikace pro novou platformu a pokud nebudou hloupi, tak publikuji pro vsechny zeme. Zatim jsme jen u bety a podpora ceskeho nakupovani a ceskeho LiveID je jen experimentani. Defakto by v cesku krom lidi z Microsoftu snad nikdo nemel mit k bete Mango pristup, protoze dev ucet potrebny pro stazeni Manga nebyl pro lidi z CR jeste nedavno dostupny ;)