Jak vám natáčí HTC sensation FulHD video?
Zkoušel jsem dnes natočit FulHD video a bylo hodně rozmazané a ošklivé,je pravda že je docela šero ale natočil jsem jen rozmazané obrysy,po té jsem natáčel s SGS2 a bylo to nesrovnatelně lepší.
Jo, Galaxy S II natáčí fullHD video lépe než HTC Sensation. Já už telefon nemám k dispozici, ale na YouTube kanál jsem nahrál několik videí v různých podmínkách a rozlišeních (do vyhledávacího pole napiš HTC Sensation), tak si je můžeš porovnat s těmi svými. Je sice pravda, že to YT komprimuje, ale pro základní představu to myslím postačí.
JJ to se kouknu,teď nabíjím,ale dám si je vedle sebe a budu natáčet to samé a uvidím.I fotky vypadají lépe na SGS2.
Je možné,že se to s příchodem aktualizace Firmwaru změní?myslím kvalitu fotek a videa aby se rovnala SGS2 nebo byla i lepší?Nebo to hlavně záleží na Foťáku co je v telefonu a o víc se to změnit nedá?
Je možné,že se to s příchodem aktualizace Firmwaru změní?myslím kvalitu fotek a videa aby se rovnala SGS2 nebo byla i lepší?Nebo to hlavně záleží na Foťáku co je v telefonu a o víc se to změnit nedá?
Určitě se to po SW stránce trochu zlepšit dá. ;)
-
Pacuta
- nováček

- Zařízení: HTC HD2 + LG P920- O3D ROM Proview_LGP920_v1
Docela dost pomohlo doflešnout camera mod 20kbps-20BETA-doporučuju
-
Davedroid
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
A nevadi vam, ze nataci v nejakem 3gp formatu? Neni lepsi mp4? Alespon mne to po pretazeni v Macu mezi fotkama "lezi" s cernou ikonou, tzn.nevidim, ktere video je ktere. Ostani maji prvni obrazek jako ikonu. A SG2 ,po pretazeni Full HD videi z Sensation, neumi videa prehrat jinak nez zpomalene. Zkusil jsem snad vsechny prehravace:-(
Jinak se mi full HD ze Sensation libilo moc.
Jinak se mi full HD ze Sensation libilo moc.
Zkus prepsat priponu 3gp na mp4. 
Jak se dá doflešnout camera mod 20kbps-20BETA?
-
Pacuta
- nováček

- Zařízení: HTC HD2 + LG P920- O3D ROM Proview_LGP920_v1
Nevím jestli máš odemčený Sensationa...a jakou romku máš.
Jinak se již dá stáhnout kompletní mod (né beta) a přes CWM doflešneš.
Jinak se již dá stáhnout kompletní mod (né beta) a přes CWM doflešneš.
Mám ho od Vodafone. Tak nevím. Postupu nerozumím, mohl by si to nějak prosím tě rozepsat? Jinak video a fotky zatím nic moc. Desire HD měl lepší fotky i videa.