Huawei Vision se představuje v novém videu
Jestliže vás zaujal nedávno představený telefon Vision (preview) od společnosti Huawei, který by se měl v následujících měsících dostat také na český trh, určitě se vám bude líbit nově zveřejněné video, které do oběhu poslal samotný výrobce. Prohlédnout si v něm můžete nejen zařízení samotné, ale i 3D uživatelské prostředí. Zkušenějším uživatelům rychle dojde, že se jedná o upravený SPB Shell 3D (Android Market). Pokud mě paměť nešálí, SPB Software se dlouho snažilo svůj program nabízet v OEM verzi právě výrobcům telefonů a operátorů, ale příliš úspěšní nebyli, nicméně nyní se jim podařilo uzavřít spolupráci s Huawei a není vyloučené, že se upraveného Shellu dočkáme i u nadcházejících modelů.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fuK93HmyS_Y[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fuK93HmyS_Y[/youtube]
Moc pěkné.Jen jsem zvědavý na cenu.
Někdo v komentářích u článku psal, že by se cena měla pohybovat mezi 230 - 280 USD. České zastoupení Huawei zatím koncovku pro náš trh stanovenou nemá, tak uvidíme, až se v září začne prodávat ve světě. Kdyby se ta cena pohybovala v tomto rozmezí, bylo by to hodně zajímavé.
Kdyby to byla tahle cena i v Čechách (o čem pochybuju) tak by to bylo hodně dobré a dobré i pro nás (konkurence pro občas předražené telefony).Za tu cenu se bude prodávat sám 
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Vidím, že designéři, co je nevzali ani v HTC, nakonec našli práci v Huawei
. Ale za 250 USD (u nás) by to tak jako tak byla paráda.
Standa: jj, já jsem v článku psal, že mi záda telefonu přijdou podobná jako u HTC Legend 
Veľmi pekný telefón aj so slušným HW. Dosť mi učaroval.
Som zvedavý na tú finálnu cenu.
Docela pěkný telefon, jen trochu nechápu to video, ze 3/4 ho zabírá spíše představení SBP Mobille Shel 3D a když už ukazují něco jiného tak používají normální launcher :D Ale jinak se mi velmi líbí, že nasazují Mobille Shel "napevno" do telefonů, takhle si zajistí dobrou budoucnost a pro nás uživatele lepší rozvoj tohoto programu.
Není to - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 00000016N2 - náhodou on, resp, jaký je mezi nima rozdíl?
-
popa81
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4, iP6+ 64gb
nibiru:neni je to proste jinej, rozdil je v androidu, v designu, v procesoru atd.......
jinak cenu bych videl realnou tech 250-280 ael jak to byva u nas standartni tak ne v USD ale EUR
jinak cenu bych videl realnou tech 250-280 ael jak to byva u nas standartni tak ne v USD ale EUR