Ilustrační obrázek
Zdroj: PocketNow

Ano, mezi 3GS a IP4 doslo k dosti vyrazne zmene designu.Trexi wrote:I to dělá značku značkou. Změnil se snad design iPhonů rapidně a změní se rapidně do budoucna?
Ne. Manageri nemaji cas RESIT telefon, oni jej CHTEJI POUZIVAT. A nezlobte se, po neprilis dobrych zkusenostech s HTC telefony se doporucilo managerum jit do Iphonum a najednou, stiznosti a pozadavky na nastaveni toho ci otoho snad o 90 % poklesly (ano, na nastavovani a hrabani se maji nasJohnyx wrote:Tak mi tiež nedá aby som nereagoval - sem tam každý deň stretnem zopár managerov a riaditeľov spoločností. Nerád to priznávam, ale u cca 90% z nich som zaregistroval IP4 (možno imidžová a cenová záležitosť ako sa odlíšiť).

ios5 tuto banalitu davno riesi...ale to ze tvoj znamy ma asi osobne problemy s pouzivanim jednoducheho systemu je viac vina jeho rodicov, nez samotneho applu...asahi wrote:Iphone je totiz in a trendy a muze ukazat, ze dotycny je majetny, je to otazka prestize.
Nedavno jsem mel jednani s jednim obchodnikem, na stul, aby vsichni dobre videli, si polozil ip4 a kdyz doslo na zapisovani pristi schuzky, tak si vytahl kus papirku a na ten si to poznacil.

Users browsing this forum: Seznam.cz and 1 guest