Problém se startem

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
Post Reply
MartanCJ
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Problém se startem

Post by MartanCJ »

Dobrý den, mám nový Samsung Omnia 7. Po resetu telefonu mi naskočí klasická obrazovka, kliknu na get started, vyberu Anglický jazyk a poté mi to hned skočí na hlavní obrazovku, nic víc... Také nevyskočí nabídka zadaní pinu při startu telefonu a nejde spustit internet explorer, marketplace, mapy a pár dalších aplikací.... Když chci připojit k Zune, napíše to phone setup incomplete...

Nevíte prosím co s tím? Děkuji
pinhead
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 32GB

Problém se startem

Post by pinhead »

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=136&t=21373" onclick="window.open(this.href);return false;
MartanCJ
nováček
nováček

Problém se startem

Post by MartanCJ »

Děkuji za odkaz, tam jsem koukal jako první, ale jaksi nevím, kde tam je řešení mého problému.
pinhead
smartguru
smartguru

Problém se startem

Post by pinhead »

Máš tam Settings a tam si vše nastav co potřebuješ.
MartanCJ
nováček
nováček

Problém se startem

Post by MartanCJ »

Zřejmě jste nepochopil můj problém, zas takový idiot nejsem... Šlo o to, že předchozí majitel "pomrvil" update na Nodo a nedonaistalovali se aplikace jako třeba IE, zadávání pinu apod. Takže bylo nutné stáhnout novou Romku, flashnout jí tam a poté mi po výběru Anglického jazyka konečně také naskočila obrazovka se zadáním svého live ID... Děkuji za nic, na XDA jsem také slušně požádal o pomoc a bylo mi poraděno jinak než jen prostým linkem a "nastav si to v settings".
pinhead
smartguru
smartguru

Problém se startem

Post by pinhead »

Tys nenapsal,že aplikace nejsou doinstalovaný.Napsals : nejde spustit internet explorer, marketplace, mapy a pár dalších aplikací.
Tak to sorry. To jsem fakt nepochopil...
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Problém se startem

Post by premikkoci »

Jestli něco pomrvil předchozí majitel, tak jedině přehrát firmware. Viz. http://www.samfirmware.com" onclick="window.open(this.href);return false;
MartanCJ
nováček
nováček

Problém se startem

Post by MartanCJ »

pinhead wrote:Tys nenapsal,že aplikace nejsou doinstalovaný.Napsals : nejde spustit internet explorer, marketplace, mapy a pár dalších aplikací.
Tak to sorry. To jsem fakt nepochopil...
Měl jsem to prvně v ruce, jak jsem mohl vědět že jsou nedonainstalované? Je snad nějaká jiná možnost jak nejdou spustit? A když mi to ani po resetu nenabídne připojení na live id, tak je to také divné.

premikkoci: již provedeno a telefon je funkční. Momentálně se pokouším nahrát mango, ale zasekl jsem se u instalace xap aplikací
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Problém se startem

Post by p.a.Ť.o »

Instalace Mango nemá nic společného s instalací xap aplikací... Buď piš konkrétní dotazy, nebo nemlž- pak se špatně radí a diskutující zbytečně ztrácejí čas.
MartanCJ
nováček
nováček

Problém se startem

Post by MartanCJ »

Ale já se na nic neptal, jen jsem odpovídal a pravda, trošku zbytečně dodal info o mangu... a k tvé odpovědi, potřebuji nainstalovat samsungtools, abych "udržel" telefon odemčený.
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

RE: Problém se startem

Post by p.a.Ť.o »

Jak jsem psal jinde- SamsungTools na betaMango nefunguje
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Problém se startem

Post by premikkoci »

Nejlepší je, když odemčení a prevenci proti zamčení uděláš hned po přehrání fw. S NoDo doporučuji nainstalovat Xap soubory, protože s mangem mám semtam problémy.
Post Reply

Return to “Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7”