IM+ pro Windows Phone 7 nyní i ZDARMA

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Post by morro »

miroslavh85: Podle mě to nepotrvá dlouho a i ten zbytek uživatelů ICQ pochopí, že tudy cesta nevede.
Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Mozart

Post by Gater »

On je spíš problém ty lidi přesvědčit, aby přešli na Live Messenger, v ČR pořád převládá ICQ a ne všichni jsou na Facebooku a mysim si, že na Facebook chat není takový spoleh.
geronimo_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 7

Post by geronimo_cz »

a proc by nekdo prechazel zrovna na live? ja nemit xbox a wp7, tak bych tam taky nelez.. bohuzel ajsko upada kvuli tomu, ze vestina pouziva nepouzitelnej chat na fb..
Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Gater »

Treba protoze bude integrovany v Mangu ? :) Ne, tak v Americe je to nejpouzivanejsi IM, takze to asi funkcni bude.
geronimo_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by geronimo_cz »

jenze amerika byla dycky jina.. tam icq nepouzival nikdo.. tam jelo aim.. taky tam frcelo myspace a tady ho skoro nikdo nemel.. live pouzivaj ti, co maj zarizeni od ms, ktery to vyzaduje.. jediny co na live pouzivam ja, je kalendar.. kontakty mam pres google prave treba kvuli nemoznosti nastavit si ke kontaktum avatary.. takze mi rekni jedinej duvod, proc by nekdo mel prejit z ajska na live.. pokud nepoziva telefon s wp7
Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Gater »

Hele tak to je na kazdym cloveku, jestli nejaky duvod ma, nebo ne, ja jen rikam, ze v Mangu bude jen Facebook chat a LiveMessenger, kvuli ICQ stejne budes muset pouzit IM+, bavime se tu o WP7 a ne o tom, proc by nekdo mel pouzivat LiveMessenger na PC.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

geronimo_cz: Na důvod se ptát nemusíš, na internetu je určitě spousta srovnání. Pokud ti jako pozitivum nepřišlo lepší sdílení souborů, lepší správa soukromí, a zřejmě vyšší bezpečnost (viz. několikanásobné ukradení uživatelských přístupů ICQ v minulosti) než na ICQ, pak nemáš důvod přecházet. A možná ti toto všechno, co se mi zdá lepší na WLM, přijde lepší na ICQ, takže pak není vůbec o čem :-)

EDIT: ...a možná tohle všechno už má ICQ pořešené, ale když jsem před lety poprvé (tehdy ještě) MSN vyzkoušel, nepochopil jsem, proč ztrácím čas s ICQ a okamžitě zmizel.
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

Protože ICQ je světově nerozšířená síť (používá se jen v Česku, Izraeli a Rusku), licenční podmínky zakazují použití alternativních klientů (včetně třeba IM+), licenční podmínky zakazují použití pro ziskové účely (v práci), síť je nestabilní, je plná virů, s nimiž nikdo nic nedělá... Musím pokračovat?

Live používají ti, kteří chtějí stabilní a spolehlivý komunikátor, jenž nemá výše zmíněné nevýhody a není třeba pro něj hledat alternativní klienty (oficiální není bloatware a je na rozdíl od ICQ použitelný).

Nesuď podle sebe ostatní... Já využívám na Windows Live účtu Messenger, několik schránek na Hotmailu, Kalendář, Zune (Social, Points, Marketplace), Windows Phone, TechNet Subscription, Dreamspark, Fotogalerii, Skydrive, Mesh, Admin Center (služby na vlastní doméně), k mým webům se dá prostřednictví Live ID přihlásit a jistě jsem na něco zapoměl :-) Z Ajska jsem tedy přešel kvůli nevýhodám té sítě, jejího klienta, možnosti používání jednoho Live ID pro všechno a kvůli tomu, že ICQ měl každý jouda, kteří mě otravovali víc, než mi bylo milé :-)
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

No, Vlasto slušný...
Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Gater »

Presne jak rika Vlasta. Nekdo si duvod najde, nekdo zas ne, nekomu je to jedno a neresi to.
geronimo_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by geronimo_cz »

to ze ma Vlasta spatny kamarady neznamena, ze otravujou kazdyho.. ja mam ajsko od roku 2000 a nikdy sem zadnej problem nemel.. mozna prave proto, ze ho pouzivam kazdodenne tech 11 let, tak mi prijde prechod na neco jinyho zbytecnej.. pouzivam na nej miradnu a spokojenost.. messengera sem pouzival dycky na webcam, nez se rozsiril skype.. proste to neni nahrada za klasickej a obycejnem IM.. ja se tu celou dobu bavim o icq jako protokolu, ne icq jako aplikaci..
me jen zajimalo vysvetleni prispevku od morra "Podle mě to nepotrvá dlouho a i ten zbytek uživatelů ICQ pochopí, že tudy cesta nevede."
morro
smartguru
smartguru

Post by morro »

geronimo_cz: Na tom není až tak moc k vysvětlování. V dnešní době, kdy skoro každý má Facebook, Twitter či Windows Live… Ano, bavíme se o světě nikoliv o ČR, ale pravdou je že všechny světové věci se nám dostávají víc a víc pod kůži a tak ICQ pro tuto sortu lidí už je jen nepatrnou skvrnou v minulosti. Zbytek lidí si to dřív nebo dýl uvědomí, konec konců další generace už ani po ICQ neštěkne…
ICQ se nemůže rovnat ani Facebooku ani Windows Live Messengru/Skypu takový je prostě fakt, je mi fakt líto, že to tady ještě mnozí nechápou, ale to chce jen čas :wink: . Lidi, které jsem přeučil na Messenger se dneska diví jak to, že to nepoužívají ostatní a sami nechápou jak mohli používat ICQ.
Ať už Windows Live, Skype, Facebook, Twitter ale nikdy ne naše český komunitní ICQ to prostě nejde.
geronimo_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by geronimo_cz »

ja teda nevim ci to je, ale v mym okoli neznam nikoho, kdo by pouzival treba skype jen na chat.. a live nepouziva vubec nikdo, jen xboxari.. dyz chce nekdo chatovat, tak ajsko nebo fb..
morro
smartguru
smartguru

Post by morro »

To je ale jen ryze česká a slovenská záležitost. Mě osobně Česko a tyto post komunistické světy přijdou trochu pozadu…
imaxik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Omnia 7

Post by imaxik »

v mem okoli je nejpouzivanejsi jabber skoda, ze ho MS neintegroval :???: a jabber ve vsech podobach je nejpouzivanejsi protokol na celem svete
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

tom1522 wrote:prijde vam informace o zprave,kdyz mate zamknuty telefon?
Standa wrote:Mi přijde. Cca během dvou sekund od odeslání.
Musím upravit svou původní zkušenost: už dlouho mi chodí zprávy jen když IM+ přímo zapnu, nastavení push, live tiles, notifikací atd. nemají bohužel vliv. Je třeba počkat na ofic. Mango a ofic. IM+ pro Mango.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

V Marketplace je k dispozici nová verze IM+ 1.4. Na žádost Microsoftu byla bohužel odebrána podpora pro MSN :-(

Seznam změn
- Significantly improved contact list scrolling and overall application performance
- Push-to-Email option allows incoming messages to be forwarded to your email
- Autoreply feature will instantly notify your contacts that your are in Push mode
- ICQ / AIM / AOL / iChat group chats
- ICQ contacts can now be added into your AOL/AIM/iChat contact lists and vice versa
- VKontakte and Yandex IM services are now supported
- No more MSN/Live Messenger
imaxik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Omnia 7

Post by imaxik »

ja mam v USA marketu jen verzi 1.2
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Ano, přesně tak. Zatím nevidím verzi 1.14...
Desmo
nováček
nováček
Zařízení: Samsung galaxy note

Post by Desmo »

Mam s timto kecalkem vcelku problem
A ni zanic se mi nechce pripojit na SKYPE, jmeno i heslo mam zdane spravne :tlem:

E: vyreseno, jsem zadat prvni pismeno velky
Post Reply

Return to “Aplikace a software”