Otvoreny marketplace

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
Matko
nováček
nováček
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Otvoreny marketplace

Post by Matko »

Zda sa mi to alebo uz je marketplace pristupny aj pre ostatne krajiny? Do teraz som pouzival US Live account ale kedze po upgraden na Mango som k tomu nemal ani FB ani Live Messenger priradeny, tak som zacal zas pouzivat SR Live Accout a marketplace sa otvoril. Ukazuje mi tam asi tak 10 aplikacii a 3 hry ale zda sa ze uz sa postupne asi bude otvarat. Aj na XDA som cital ze nejaky dán tam ma asi 60 aplikacii.

A dnes mi okrem iného marketplace ukazuje aj jednu platenú aplikáciu a cena je tam uvedená v Kč.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Otvoreny marketplace

Post by Jiří Hrma »

To je zajímavé zjištění, tak uvidíme, zda Microsoft přijde s nějakým oznámením, ale myslím si, že je to možná jen pro vývojáře s Mangem (a testovací účely) a ostrého spuštění bychom se měli dočkat až s finální verzí Manga někdy v září/říjnu.
Matko
nováček
nováček
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Otvoreny marketplace

Post by Matko »

Vyzera to tak ze sa na marketplace usilovne pracuje, lebo dnes mi odtial zmyzlo HTC Apps :D

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv črc 21, 2011 11:03) --

Tak, na marketplace uz je celkom dost aplikacii free aj platenych (mam slovensky live account). Neskusal som to ale predpokladam ze aj platene uz idu stahovat kedze cena je vyjadrena v Kč.

-- doplnění předchozího příspěvku (ute črc 26, 2011 23:43) --

Uz mi funguje marketplace uplne, aj hry aj aplikacia a s ceskou kartou som si uz aj kupil Ninja Fruit ;-)
Marek
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Otvoreny marketplace

Post by Marek »

No já mám problém - zadal jsem všechny potřebné údaje, přidal kreditku a jal se kupovati. Jenže každý pokus skončil v ZUNE chybou C1010037. Když jsem hledal u strýčka Googla co s ní, tak jsem zjistil, že je na http://www.zune.net" onclick="window.open(this.href);return false; po přihlášení nutno akceptovat nějaké podmínky. No a tady je problém - mě se žádné podmínky nezobrazí a ještě mi to vynadá, že pro tento region je tato stránka nedostupná.

Viz:
OK I had the same issue and here is what I did:

Using internet explorer:
1. Go to http://www.msn.com" onclick="window.open(this.href);return false;
2. Sign in on the top right corner.
3. Then go to http://www.zune.net" onclick="window.open(this.href);return false;
4. Accept the Terms and conditions
5. If successful you will be taken to the Zune Home page and in the top right corner it should show you as logged in.
6. Go to your Zune Software
7. On the top right corner Sign In
8. Everything should be fine now!!!

Hope that works for you all!!!
pinhead
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 32GB

Otvoreny marketplace

Post by pinhead »

Mě to dělá to samý a Zune se zasekne a musím ho ukončit.Vyřešil jsem to tím,že jsem to koupil přes telefon 8-)
Marek
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Otvoreny marketplace

Post by Marek »

Přes telefon mi to taky nejde - prý mám otevřít ZUNE na svém PC a zkontrolovat účet :(
Navíc seznam aplikací je mnohem kratší - třeba nemohu nainstalovat Bingle Maps.
pinhead
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 32GB

Otvoreny marketplace

Post by pinhead »

Bingle Maps na českém nejsou.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”