Diskuze o Windows Phone 7 Mango (buildy 7712, 7720...)
Mango Beta 7712
htcjirka : Strašné neštěstí 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Mango Beta 7712
Bohuzel ano,vyrazne to snizuje komfortnost ovladani,jak je videt i dle reakci,neni to zadna okrajova zalezitost.
Re: Re: Mango Beta 7712
No lenže kým tie zvuky v hre vypneš, chvíľu to trvá a to môže byť nežiadúce.morro wrote:No já nevím jak která hra, ale třeba Angry Birds to tlačítko má přímo na úvodní obrazovce. Takže nakonec je to jednodušší přímo v té hře... Vypnou se zvuky hry, ale zvuky systému včetně Ringtone jsou pořád zapnuté.
Ja mám napríklad nadstavený zvuk hier na 10% a zvonenie na 50% v práci, vonku hry na 70% a zvonenie 100%....
Môžem mať jednu hlasitosť pre všetky zvuky, alebo jednoducho zvuky oddeľovať ako to mám nastavené....
Musí ma systém obmedzovať? Nie je lepšie keď mám na výber?
Mango Beta 7712
Mě spíš štve nastavení rozsahu té hlasitosti, 0 - 30. Než sjedu z 30 na 0 tak to chvilku trvá, chtělo by to přidat k vibračnímu modu i mod "Potichu".
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Mango Beta 7712
dufulo: Možná pro Vás ale mě to opravdu nikdy nescházelo. I když by to tam bylo vždy bych raději ztlumil vše najednou než přemýšlet: "Ták a teď tohle dám na 50% tamto na 10%" a než to nastavím tak jsem v půlce cesty domů ... takže pro mě vcelku zbytečnost. Ale chápu to že někdo si potřebuje hrát, proto tu je ten odevřený Android ;).
-
geronimo_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG Optimus 7
Mango Beta 7712
tak ja nema potrebu ho tahat vsude po byte s sebou.. na zachod, do koupelny, dyz si du pro piti, atd.. precijen se sedi lip bez velky placky v kapce.. ted mam telefon treba na stole v praci a dyz je tu vic lidi a ma to na patnact, tak ho proste neslysim..morro wrote:Poslouchám hudbu, hraju hry a problémy tohoto typu nemám. Je však pravdou, že přijdu domů a Phone mám po ruce, nehodím ho někam do kouta jak nepotřebnou hračku.
jinac tim padem chcete rict, ze ani ve windows ste nikdy nevyuzil moznost nastaveni hlasitosti kazdou aplikaci zvlast? to pouzivate taky jen to hlavni? to snad ne
Mango Beta 7712
Já to teda nepoužívám ani ve Windows na PC, nevim k čemu, když posloucham hudbu, tak si nastavim hlasitost v přehrávači, nevim k čemu jinýmu bych to využil.
-
geronimo_cz
- častý přispěvatel

Mango Beta 7712
Gater - presne.. v prehravaci.. jenze v prehravaci ve founu vam to ztlumi vsechny zvuky.. takze kdyz by ste pak sel treba na youtube, tak by ste to zase musel davat na vic.. a to je znacne neprakticky..
Mango Beta 7712
Ja si myslim, ze by se ta hlasitost vyzvaneni mela dat nastavit napevno v nastaveni vyzvaneni, to by tam mel Microsoft asi pridat. To snad neni takovej problem.
Mango Beta 7712
Uhadol sigeronimo_cz wrote:jinac tim padem chcete rict, ze ani ve windows ste nikdy nevyuzil moznost nastaveni hlasitosti kazdou aplikaci zvlast? to pouzivate taky jen to hlavni? to snad ne
-
geronimo_cz
- častý přispěvatel

Krayzie - ani v zadnym programu na filmy, youtube, prehravaci hudby nebo necem jinym? dycky regulujes hlasitost tim hlavnim? to ti fakt neverim todle.. ;oD
Re: Re: Mango Beta 7712
Nepotrebujem sa hrať. Nastavil som to raz a už sa o to nestarám. Viem že v práci musím mať multimédiá a hry tichšie aby som nerušil, vonku a doma mi to automaticky úpraví hlasitosť podľa nastavenia.morro wrote:Ale chápu to že někdo si potřebuje hrát, proto tu je ten odevřený Android ;).
To nie je hranie sa, to je praktické využívanie možností systému...
Poviem to takto, nepamatam si, ze by som sa niekedy nadrapoval s ovladanim hlasitosti v nejakej aplikacii. Na youtube a pod. mi je jednoduchsie pouzit tlacidla hlasitosti na klavesnici/NB, ktore ovladaju hlasitost celeho systemu. Pri sledovani filmov mam v podstate iba jednu moznost a to dialkove od receivera, kedze zvuk mam nastaveny ako dig. passthrough (cize aplikacia ani system nemaju na hlasitost vplyv). Hudbu tiez prehravam cez receiver, takze pouzivam DO.geronimo_cz wrote:Krayzie - ani v zadnym programu na filmy, youtube, prehravaci hudby nebo necem jinym? dycky regulujes hlasitost tim hlavnim? to ti fakt neverim todle.. ;oD
Ale dost bolo OT, ako som pisal, aj ked to ja osobne asi nikdy nevyuzijem, mozno by nebolo od veci oddelit ovladanie hlasitosti systemu (notifikacie, hovory) a "ostatneho" (hry, hudba, ...).
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Mango Beta 7712
Ono je to o schopnosti umět využít nabízené možnosti. Komplexní systém na začátku nastavíš, a pak už se nestaráš. Tupé systémy jako WP7 nebo iOS jsi odsouzen obstarávat až do smrti. To píšu jako současný uživatel Windows Phone.morro wrote:Možná pro Vás ale mě to opravdu nikdy nescházelo. I když by to tam bylo vždy bych raději ztlumil vše najednou než přemýšlet: "Ták a teď tohle dám na 50% tamto na 10%" a než to nastavím tak jsem v půlce cesty domů ... takže pro mě vcelku zbytečnost. Ale chápu to že někdo si potřebuje hrát, proto tu je ten odevřený Android ;).
-
geronimo_cz
- častý přispěvatel

jas i nemyslim, ze to je OT.. nekomu chybi simtool, nekomu sdileni internetu, me treba chybi tohle.. probiha tu diskuze o tom, jak potrebna je zrovna tadle funkce a tak si nemyslim, ze by sme se nedrzeli tematu.. jen sme ti davali argumenty, proc dost uzivatelum tahle moznost schazi.. myslim ze MS by to tolik neudelalo, naprogramovat jeden posuvnik navic.. hodne lidem by to pomohlo a ty by sis toho ani nemusel vsimat, kdyz to stejne nepouzivas, takze nechapu, proc to tak resis ;oD
-
htcjirka
- smartmaniak

Protoze nekteri si nektere chybejici veci musi nejak porad omlouvat,ze je to tak spravne, aby to nahodou nevrhlo neco spatneho na tento OS.To ze to jeden nepouziva,neznamena ze to nepouziva zbytek uzivatelu nebo, ze by tuto funkci neuvitali.Jsou to WP7 a tam je proste vsechno spravně.Dnes bohuzel "leti" hloupe OS.Mozna ze Microsoft najel na politiku jako nekteri vyrobci zarizeni,sebere vsechny leta bezne funkce a pak je bude roky pridavat jako aktualizace a uzivatel bude ohromen, kdyz v roce 2013 prijde aktualizace obsahujici rozdeleni regulace hlasitosti.Pro takoveho novacka na poli mobilnim, ktery zacne jako s prvnim zarizenim s "hloupym" OS - WP7 to bude primo pecka,protoze ten tuto funkci jeste neznal.
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Bla bla Jirko tohle můžeš napsat jen ty sry, ale já na to koukám tak že Microsoft si uvědomil že s politikou "Androidu" a "Lepší verze toho předešlého" nejde jít do nekonečna. Udělal systém od nuly pomineme-li jádro. To však bohužel má za následek že některé funkce buď nejsou a nebo jsou jinak. Je rok 2011 a některé věci se od těch věcí které tu byli před 3-mi lety změnili. Nikdo tu Windows Phone neomlouval, i protože moc dobře vím že tu někde jsi a že se rád pak po tom svezeš, ale jsou věci které už tak dneska potřeba nejsou a proto pro Microsoft to hold nebylo prioritní. Proto věřím že to co není může být, ale není tam proto, že Microsoft nechce, ale že to nestihnul... a některé věci nejsou jenom v moci Microsoft.
-
htcjirka
- smartmaniak

Hezky a strucne receno..Tupé systémy jako WP7 nebo iOS jsi odsouzen obstarávat až do smrti.
htcjirka : Pořád se opakuješ Jirko, tohle všechno si tady už někdy psal, prostě je to tupý OS, tak se o něj nestarej a ani ho nemusíš rači komentovat, tvůj názor stejně už známe z podpisu. 
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Ono jde o to, že každý má svůj názor, a každý lze respektovat - i ten, že někdo má rád jedno řízení hlasitosti. Proč ne. Ale pokud se napíše, že Android je o hraní jen proto, že má komplexnější správu hlasitostí, kterou uživatel nechce nebo neumí využít, tak to už je špatně a svědčí jen o uživateli, do jaké míry byl schopen funkci pochopit. Pokud zůstal na úrovni "hraní si", není to dobrá vizitka.
A pravda, pro takového je WP nebo iOS vhodnější.