Návod: Jak dostat testovací verzi Manga do telefonu?
No teď už na tom nezáleží. Během updatu nějaká chyba, jak už tu někdo popisoval na začátku, restore chyba a teď jsem v resetovací smyčce, která se nedá vyřešit ani podle návodu od microsoftu pomocí Device Update Support for Omnia7. NEvíte Někdo co s tím?
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Já bych tam nahnal jinou ROM. Tedy třeba s verzí 7.0.7008.0. Osobně to tak asi udělám na mých HTC-čkách ;). Bude to rychlejší než používat Zune Restore.
Já si beta Mango zkusil, ale ten samý den jsem obnovil zálohu a jedu na 7392, počkám na final 
A jak tam mám nahnat tu jinou ROM?
Tu máš níže popis - je to na str. 13:
Internetovým překladačem přeložený podrobný návod ti můžu poslat.
Internetovým překladačem přeložený podrobný návod ti můžu poslat.
jacek wrote:@czjojo: kdyby se mně stalo to co tobě, zkusil bych tento postup :
- z http://www.samfirmware.com" onclick="window.open(this.href);return false; (bych stáhnul vše potřebné k flešování)....=> TOOLBOX=>Firmware=>FW Windows Mobile=> zaloguj se=>stáhni programy potřebné k fleši : STEP 1+2+3=>pak stáhni ROM označenou na konci XENJK1(nebudeš mít problém s CSC souborem a postupuj dle návodu : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=973420" onclick="window.open(this.href);return false;
podle mého názoru by vše mělo fungovat....kdo má jiný nápad tak šup,šup sem s ním
edit: market mně dělal po nahrání Manga uplně to samé..2x reset a vše je v naprostém pořádku
Tady už jsem byl, ale skončil jsem u kroku stažení potřebných programů kroky 1,2 a 3... nějak tomu nerozumím... :( Ten návod pokud můžeš tak na [email protected] a nemusí to být ani přeložené, jestli to máš v originále. Jen dotaz, jestli je tu možnost, že ho nějak nenávratně ztratím, popřípadě jak velká? 
Jinak samozřejmě mockrát děkuji za reakce
začínám být dost zoufalý...
Jinak samozřejmě mockrát děkuji za reakce
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Tady : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=973420" onclick="window.open(this.href);return false; je návod, písni čemu přesně nerozumíš, helfnem 
Tak jo. Mám zpt svůj milovaný telefon
Jsem vděčnej a spokojenej. Nebudu se dál raději o Mango vůbec pokoušet. Rád bych poděkoval všem zůčastněným, hlavně uživateli Kalima, bez kterého bych to určitě nezvládl a omlouvám se za obtěžování v sobotu večer. Už se nemohu dočkat, až přijde Mango oficiální cestou 
On je teprve pátek vlatně :-P
On je teprve pátek vlatně :-P
Sakryš, nejdřív mi to psalo, že mám špatnou verzi Zune, což sem neměl a teď dokonce aplikace přestala pracovat a bude ukončena....:( :( :(
- morro
- smartguru

pavelxy: Při instalaci testovací verze "Mango" do zařízení je nutné nejdřív mít starou nebo respektive tu aktuální verzi Zune a pak až po instalaci updatu nahodit tu neoficiální českou.
Jde Mango dostat do HTC 7 Pro? Na mnoha místech jsem četl, že to nepůjde. Díky za info.
- morro
- smartguru

V tomto návodu se nepsalo, že by nějáký Windows Phone nešel aktualizovat. Tak toho bych se držel ;).
-
geronimo_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG Optimus 7
OT - jen dotaz.. jaktoze na uvodnim screenu je People v cestine? ;oP ja chci taky
- morro
- smartguru

Protože to má Jirka Hrma podle mě nafoceno z eventu Manga v ČR.
Pokud neprojde postup zde uváděný, tak budeš muset počkat na finální verzi, ta samozřejmě pro HTC 7 Pro bude.
-
Krusty
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64GB
Lidi myslíte že má cenu unlockovat Omnia 7 a dávat betu Manga ještě teď? Nebo se spíše vyplatí vyčkat na Oficiální distribuci v ČR? (ta má být někdy okolo 1.září ne?)
Já čekám na ofiko, nechcu pak znova flešovat a všechno nastavovat... Betu Manga totiž nezaktualizuješ na final.
-
zedd2000
- přispěvatel

- Zařízení: HTC TITAN
Nemozem obnovit zo zalohy moju HD7, vie mi niekto poradit. Raz sa mi to podarilo, ale teraz mi to stale vyhadzuje chybu 801812E0. Jedna sa mi iba o foto o nic ine. Skusal som uz vsetky verzie Zune a aj viacej ROM-iek. Poradte prosim, mam v tej zalohe foto asi za 10 rokov :(