Příslušenství Streak

Diskuze o zajímavém zařízení Dell Streak
papricash
nováček
nováček
Zařízení: SGSII

Příslušenství Streak

Post by papricash »

po tej správe od xtondu, si radšej zakúpim tiež tú minigorillu... vyzerá to zaujímavo.. a na jednom nemeckom webe som to našiel za 110 eur... Predsa len, je to serióznejšie vyhotovenie a zároveň zíde sa to aj k notebooku.. díky za rady..
Pipa
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4

Příslušenství Streak

Post by Pipa »

obecně, dobíjecí baterky mají rozhodně příznivější vybíjecí průběh než jakákoliv obyč baterie, konkrétně mě se doma válí X dobíjecích baterek, které se používají do foťáků, dětskejch hraček a pod., takže bych rozhodně nezvažoval že do toho budu rvát cokoliv jinýho, samozřejmě jako nouzovka poslouží i obyč baterie, ale pokud někam jedu a vemu si tuhle nabíječku, tak nemám problém si sebou vzít i třeba 2 sady nabitých baterek a to nemluvím o různých outdoorových nabíječkách se solárem a kapacitní baterií případně již zmiňované zdroje typu minigorilla

-- doplnění předchozího příspěvku (pon bře 21, 2011 18:39) --

Další blbůstka - BT klávesnička
cena cca 20 USD.
http://www.dealextreme.com/p/49-key-min ... hone-45604

Image

Image

-- doplnění předchozího příspěvku (pát bře 25, 2011 18:14) --

zase se objevil další klon kabelu - USB female - jen tak dál

Image
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7

Příslušenství Streak

Post by xtonda »

Tak mi došly neoriginální nabíjecí a synchro kablíky, jeden vyšel na 96 Kč a jsou o trochu tenčí a hlavně dvakrát tak dlouhé než originál (bral jsem délku 6 ft). Kupoval jsem zde: http://stores.ebay.com/Accessory-Inn/_i ... nkw=streak" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: Má tam i docela zajímavě vypadající kolíbku, bohužel nic pro nás s Extended baterkou, leda jí přiříznout (tu kolíbku).
Pipa
smartguru
smartguru

Příslušenství Streak

Post by Pipa »

Kabely mám taky objednaný, hnde jak dorazej začnu vyrábět kolíbku pro extend baterku :)
RoPro
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Dell Streak mini 5 - Froyo 2.2

Příslušenství Streak

Post by RoPro »

Mám takový dotaz. Není tu prosím někdo s chutí objednat několik kusů této kolébky pro Streka? Cena se mi zdá vynikající.
http://www.dealextreme.com/p/usb-ac-bat ... reak-59493" onclick="window.open(this.href);return false;
Pipa
smartguru
smartguru

Příslušenství Streak

Post by Pipa »

no mas tam free shiping a cim vic toho objednas tim spis spadnes do potreby zaplatit nejen clo ale i DPH
minisuker
nováček
nováček
Zařízení: dell streak 5

Příslušenství Streak

Post by minisuker »

Hele doc kit jsem již objednal origo i s držákem do auta, ale chci kupovat otterbox computer (asi), ale je tam poštovné 13 americkejch, takže kdyby se chtěl někdo přidat.. do konce týdne objednávám (:

jinak se nebráním jakékoli další špatnosti. :)

Fellas jakou používáte aplikaci na pořízení "printscreenu" a na měření přenosu dat u 3G resp i wifi pokud odděluje? díky ;)
RoPro
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Dell Streak mini 5 - Froyo 2.2

Příslušenství Streak

Post by RoPro »

Pokud už není pozdě, tak bych se taky hlásil. Ale měl bych zájem o Otterbox Impact. Na poštovné samozřejmě přispěju. Napiš když tak SZ. Díky
Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

Příslušenství Streak

Post by Tonda512 »

minisuker: Na data vyzkoušej. Je jich spousta. Já mam vyzkoušený Call meter NG a Watchdog. Na screenshot asi budeš potřebovat root.
quick
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Galaxy Note, Mio A-701, Ainol Novo7 Fire

Příslušenství Streak

Post by quick »

RoPro wrote:Pokud už není pozdě, tak bych se taky hlásil. Ale měl bych zájem o Otterbox Impact. Na poštovné samozřejmě přispěju. Napiš když tak SZ. Díky
Nazdar.
Na Impacta se vykašli, uz se to tu řešilo. Stojí zaprd, jako všechny silikonové obaly - časem se vytahá a pk to nedělá dobrotu.
Pořiď si raději Commuter, nebo Defender... Jako majitel Defenderu, bych ti doporučil raději Commuter... :)
aboutallcz
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Příslušenství Streak

Post by aboutallcz »

Zdravím, rád bych Commuter , nebude někdo objednávat? Tady v Česku už jsem ho nenašel k sehnání.
Pipa
smartguru
smartguru

Příslušenství Streak

Post by Pipa »

na expansys.cz by ho jeste meli mit za cca 26EU vcetne dopravy a DPH
aboutallcz
nováček
nováček

Příslušenství Streak

Post by aboutallcz »

Nemají to skladem, u Commuter modelu mají odhadovanou dostupnost 4 dní, což nebudí moc nadějí, ale zkusím to, v nejhorším mají skladem Impact.
Pipa
smartguru
smartguru

Příslušenství Streak

Post by Pipa »

Uvidíš já tam párkrát už nakupoval. A je fakt že jsem tam koupil to co už nikde jinde neměli. Akorát jejich poštovné s doběrečným je občas trochu mimo mísu.
aboutallcz
nováček
nováček

Příslušenství Streak

Post by aboutallcz »

Dnes jsem to uhradil, tak uvidíme za jak dlouho a zda vůbec se zaraduju :-)

btw., u Commuteru je taky ochraná folie jako u Defenderu?
quick
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Příslušenství Streak

Post by quick »

ono s těma fóliema je to takové podivné. Když jsem měl HTC HD2 a koupil jsem si Defendera, tak měl VŠECHNY folie pevně integrované na vnitřním rámu (krytu). To znamená, že na HD2 se už nic nelepilo a celý přístroj byl krásně skryt, až na průchodky ke konektorům. Dokonce i otvor pro repro, byl kryt prozvučnou membránou, zbraňující průchodu prachu.
Defender na Streaka má nalepenou napevno jedinou folii. Bohužel tu nejzbytečnější na celém přístroji - kryje otvor nad logem Dell na zadní straně. V ostatních otvorech folie nejsou. Při bližším zkoumání vnitřní části rámu, jsou ale vidět mělká vybrání po okrajích otvorů (display, fotoaparat s LED, senzory), jako by s pevnou folií bylo počítáno. Ke krytu byla tím pádem přibalená klasická přilnavá folie, ke krytí displaye. Po aplikaci kryje perfektně pouze display, ne však plochu se senzorovými tlačítky pod ním.
Commuter bude mít podle mne přibalenou tu samou krycí přilnavou folii.
aboutallcz
nováček
nováček

Příslušenství Streak

Post by aboutallcz »

Mno já ji pro jistotu objednal ze Sunnysoftu spolu s baterkou a dockem (ten s možností ext baterie) na což jsem osobně taky zvědavý.
quick
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Příslušenství Streak

Post by quick »

Myslím si, že ba byla lepší matná (drsná) folie. Kamarád ji má na Optimus 2x a to je panečku šmatláníčko prstem po displayi!
Navíc se mi zdá, že je přes ni i lépe viditelný obraz na slunci...
aboutallcz
nováček
nováček

Příslušenství Streak

Post by aboutallcz »

Taky jsem ji chtěl, ale tu nemají skladem. Spíš jsem zvědav na tu neorig. baterii, protože Dell Streak je první zařízení, které jsem podtaktoval, abych si pomohl s výdrží. Jak mile tam jedou datové přenosy papá to jako o závod.
Revin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Nexus S

Příslušenství Streak

Post by Revin »

Možná bych napřed zkusil zkontrolovat automatické aktualizace různých aplikací. Ono u Streaku se názory na výdrž velmi liší a je to tím, že někdo tam u všech aplikací nechá povolené automatické aktualizace a pak se diví. Hlavně doporučuju zkontrolovat Facebook, Twitter, Evernote, počasí atd., některé aplikace mají totiž ty frekvence aktualizací v základu divně nastavené. Například předchozí verze Evernote aktualizovala každých 15 minut a já si v práci do Evernote pořád píšu nějaké poznámky, takže bylo i co stahovat. No a než jsem na to přišel, tak jsem se divil jak to, že mám večer vždy jen 10% baterky. Po tom co jsem to vypnul mám večer 50 - 60%, což je myslím na smartphone super.
Post Reply

Return to “Dell Streak”