Predem dik
cookie home tab zmena rychlych odkazu
Ahoj, muzete nekdo poradit jak zmenit rychle odkazy? Pri nastavovani jsem si je nahazel jen tak ledabyle a ted kdyz si je chci srovnat "do ruky" tak se mi nejak nedari. Nemuzu radu ani vygooglit ani najit v navodu. Lepe receno v navodu se pise ze se to upravuje pres Edit Quick Links View-Edit Quick Links. Jenze ja nemam nejak v nabidce Edit Quick Links
. Mam tam jen odstraneni nefunkcnich linku .Pouzivam finalni verzi 2.0.0. V navodu se pise ze se daji linky treba i jen prohazet tapnutim a pretazenim, coz mi taky nejde. Muzete me nekdo prosim nakopnout co kde delam spatne?
Predem dik
Predem dik
-
Mezek
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD, HD2
Ahoj, předpokládám, že máš stažen i CHTEditor. Pokut ano, stačí na hlavní obrazovce klepnout na Nabídka ->Spravovat rychlé odkazy ->Potom klepnutím na ikonu se objeví křížek a je možnost odstranění, popřípadě chvilku podržet prst na ikoně a pak lze ikonu "stěhovat " na místa co chceš.
Kruci, moc dekuju, ja si nejak nevsimnul ze na hlavni strance je jeste nejaky editovaci odkaz a lezl jsem stale do chteditoru pres rychly odkaz a tam jsem proste prislusne nastaveni nemohl najit, jeste jednou moc dik, a omlouvam se ze jsem otravoval s takovou banalitou