neostřící foták
neostřící foták
Zdravím všechny, snad se nebudu opakovat, ale tohle forum je tak dlouhé že ani nevím co tady všeechno je...
musím říct že SII super stroj měl jsem htc ale tohle je paráda, ale na dovolené v turecku mi přestal ostřit foták, zaostří max na 1 metr a ostatní je rozmazané, nevíte někdo co s tím ?
už jsem nahral nový sw, restartoval všechna nastavení a pořád nic.
dík za radu
musím říct že SII super stroj měl jsem htc ale tohle je paráda, ale na dovolené v turecku mi přestal ostřit foták, zaostří max na 1 metr a ostatní je rozmazané, nevíte někdo co s tím ?
už jsem nahral nový sw, restartoval všechna nastavení a pořád nic.
dík za radu
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
neostřící foták !!!!
To bude zavada na mechanismu zaostrovani. Mohlo se tam jen neco seknout, jednou jsem takhle opravoval tatuv kompakt ,taky se to tam sprajclo a hebalo se to jen v omezenym rozsahu. Stacilo to rozdelat a jen s tim hnout trochu silou a povolilo to. Mohlo se tam dostat treba zrnko pisku.
neostřící foták !!!!
no jenže to asi rozdělat nepůjde,,,, teda nevím zda mám na to odvahu rozdělávat tel. za 14 000
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
neostřící foták !!!!
Tak potom jedině servis. Jiná cesta není, pokud se v tom nechceš trošku pošťourat 
neostřící foták !!!!
no asi nemám jinou možnost
neostřící foták !!!!
Jen aby ti uznali reklamaci po tom přehrátí SW. Už vidim jak píšou, že závada na čočce bylo způsobena neoriginálním SW 
neostřící foták !!!!
byla provedena pouze oreginalní aktualizace pomoci jejich sw.... takže jsem v klidu ....
neostřící foták !!!!
sw se bat nemusis, Samsung vypustil tenhle telefon s odemknutym bootloaderem, takze kdykoliv nahrajes zpet originalni rom, tak nemaji sanci neco poznat.
rikas ze jsi udelal sw reset. Tim myslis HW reset? Nasteveni/soukromi/ tovarni obnoveni?
rikas ze jsi udelal sw reset. Tim myslis HW reset? Nasteveni/soukromi/ tovarni obnoveni?
-
Gaillettes
- nováček

- Zařízení: Optimus 2X a Galaxy S II
neostřící foták !!!!
Jen s tím detailem, že na displeji bude vykřičník. Takže je nutnost si pořídit JIG.
neostřící foták !!!!
Mě to dělala omnie - nezaostrovala.....pak jsem si tričkem otřel umaštěný objektiv