Samsung připravuje tenký vysouvák s Windows Mobile

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Samsung připravuje tenký vysouvák s Windows Mobile

Post by Jiří Hrma »

Po smartphone telefonu Samsung i600, který se běžné prodává také v České republice, připravuje Samsung nový stylový model, který nese označení i620. Tento telefon s Windows Mobile 6 Standard zaujme především velice malou hmotností (95 gramů) a příjemnými rozměry 113 × 59 × 12 milimetrů.

Image

Další informace naleznete na serveru MobilMania.cz.
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro

Post by alternativ »

No fuj, to je zase design a maly display :-!
phaeton_esc
nováček
nováček
Zařízení: HTC Radar + HTC HD2

Post by phaeton_esc »

to vypada fakt otresne :-/
HABO
nováček
nováček

Post by HABO »

ach :-( samsung je samsung hlavne aby to bolo stihle a to je vsetko ;o viac ich netrapi
Karel Bachura
VIP
VIP

Post by Karel Bachura »

co brblete.. me se docela libi.. :-) rozhodne ne tak, abych si ho koupil, ale libi se mi styl jeho provedeni.. fesak :-)
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

Mne se designove taky nezda uplne nejhorsi :) Akorat ten display vypada opravdu pidi..
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

alternativ wrote:No fuj, to je zase design a maly display :-!
To jsem chtel napsat ja :-D Hnus na fotce, ale treba skutecnost bude jina.
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Podle mě samsung boužel používá malý displeje. :-(
Jak nemá ani dotikovou obrazovku tak to stojí za prd, to se týká všech smartphonu!
Ještě by mě zajímaly jeho parametry, ale na 100% bych si ho nekoupil je to poříd jen telefon z WM... a malým displejem to je u mě rozhodující. :roll:
Karel Bachura
VIP
VIP

Post by Karel Bachura »

vsichni v tom furt vidite tu prakticnost... jasne.. jsem taky hlavne praktickej clovek, ale nepoprskam telefon, kterej je uplne pro jinou skupinu lidi.. :-) proste takovej sikovnej telefonek s funkcema WM, kterej sice neni az moc funkcne vymyslenej, ale je peknej a neudela svemu majiteli ostudu :wink:
HABO
nováček
nováček

Post by HABO »

EDIT BY ALTERNATIV: Necituj prosim predchazejici prispevek a cti pravidla fora. Pokud to chces nutne smerovat, tak napis treba "To grizzli" and. Diky.... citace smazana!

len aby si sa nemylil, pre mna to rozhodne neni. Uz som okusil smartphone a je to rozdiel proti obycajnym "tupym" fonom ale teraz chcem zasa nieco viac cize uz len pda :lol: mi zostava a mozno nieco dalej este ;-)
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Prostě když to zhrneme telefon je telefon a PDA je PDA a smartphone je smartphone :-D
Všechno si najde využití u někoho jinýho, každýmu vyhovuje to co mu vyhovuje a je to :smile:
Karel Bachura
VIP
VIP

Post by Karel Bachura »

habo: vsak ti ho nikdo nevnucuje... ale vsichni ho odsoudite hned tim, ze ma malej displej, ze je osklivej, a ze nema dotykac.... to je spatnej pristup na vec :-) chapu, ze by jste si ho nekoupili, to ja taky ne, ale kdyz se na to podivam z pohledu nejakyho uzivatele, kterej nechce zrovna MDA, ale normalni foun s lepsima funkcema, tak po tom sahne...
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

4grizzli: No ale nejakej normalni uzivatel taky necte SmartManii, ce4you atd. :-D
A vo vo votom to je ;-)
Karel Bachura
VIP
VIP

Post by Karel Bachura »

2 Kato: nj, ale kdejakej ctenar smartmanie nebo ce4you muze klidne tenhle mobilek nekkomu, kdo ma zejem o podbnej produkt doporucit :wink: takze jsem rad, ze sem ho tu videl, kdyby se nekdo ptal.. jeste teda o nem nic nevim (jenom jak vypada) :-) , ale co neni, muze bejt..
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”