Diskuze o Windows Phone 7 Mango (buildy 7712, 7720...)

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 925

Mango Beta 7712

Post by Martin Suchan »

tak jsem provedl hard reset pomoci zmacknuti up, down a power, smazala se mi vsechna moje data... ale svete div se, po restartu mam Mango 7712 funkcni se vsim vsudy :D
Btw. pokud provadis ten update pres vyvojarsky ucet a oficialni nastroje, tak se ti tam jasne pise, ze pouzitim vyvojarske verze prichazis o zaruku, jen tak mimochodem ;)
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB

Mango Beta 7712

Post by Paulos »

Tak emulátor v SDK Beta 2 Refresh (tahle beta) už mi konečně funguje (předtím vyhazoval "Internal Error"), ale narazil jsem na školáckou chybu v třídě WebRequest. Když webová stránka posílá velikost souboru, dělá to v hlavičce Content-Length. Potud je vše v pořádku. Ale když tu hlavičku nepošle, tak se mi nevrátí hodnota -1 jako minule, ale maximální hodnota unsigned int32 + 1. To je problém, neboť hodnota ContentLength je long (int64)...
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak

Mango Beta 7712

Post by Martin Suchan »

Tabulka dostupnosti novych sluzeb, co budou v Mangu - v CR jen ten Marketplace :(
http://www.andrewtechhelp.com/andrews-t ... go-edition" onclick="window.open(this.href);return false;
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Mango Beta 7712

Post by milennium »

V podmínkách je jasně napsáno, že odškrtnutím a potvrzením doho panfletu souhlasíš s jejich podmínkami. Mezi ně patří, že "ztrácíš záruku", ale... Pokud ti při updatu vznikne s přístroje "těžítko na stůl - nefunkční přístroj", tak ti Microsoft pomůže při reklamaci přístroje. To znamená, že pokud ho máš v záruce, máš možnost toho využít a Microsoft by měl pomoci. Asi to znamená, že případná oprava by měla být vyřešena zdarma, ale to se v podmínkách nikde nepíše.
Dále je tam psáno, že této služby (pomoc Microsoftu při řešení reklamace), můžeš využít POUZE JEDNOU ! Tak pozor na to...
Myslím, že je to dost jasné a každý by si měl uvědomit, že jakýkoli fleš je s rizikem ! A s tímto rizikem by k tomu měl i přistupovat.
Dále a to se už jedná samotného updatu na build 7712, je jasně psáno, že je potřeba starší verzi ZUNE 4.8 odinstalovat a nainstalovat nejnovější build (včerejší). Pokud se někdo snažil updatovat se starší verzí ZUNE, činil tak s velkým rizikem ! Někomu to prošlo a někomu (hold tomu hloupějšímu), ne. Neboť je zatraceně dobré číst a číst a číst upozornění a varování a snažit se podle nich řídit...
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 :)

Mango Beta 7712

Post by 007ToMMaS »

tak ale teoreticky keby ti mobil nechce nabehnúť tak vedčinu ide bootloader a cez ten nahráš rom a neni o čom :)
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak

Mango Beta 7712

Post by Martin Suchan »

milennium wrote:...
Dále a to se už jedná samotného updatu na build 7712, je jasně psáno, že je potřeba starší verzi ZUNE 4.8 odinstalovat a nainstalovat nejnovější build (včerejší). Pokud se někdo snažil updatovat se starší verzí ZUNE, činil tak s velkým rizikem ! Někomu to prošlo a někomu (hold tomu hloupějšímu), ne. Neboť je zatraceně dobré číst a číst a číst upozornění a varování a snažit se podle nich řídit...
Spustil jzem ZUNE od Mango beta 1, nabidlo mi to update, tak jsem dal instalovat - nikde jsem necetl, ze je treba novejsi verze nebo ze by tam mohl byt problem. To, ze je novejsi verze Zune jsem se dozvedel az po instalaci.
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Mango Beta 7712

Post by 007ToMMaS »

ja tiež problém nemám a všetko fakčí tak ako má :) možno je nové zune ináč prepracované ktovie :)
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB

Mango Beta 7712

Post by Paulos »

Necroman: Tady je jinak popis tvého předešlého problému. Perfektně to sedí...
Phone appears to stop responding on OEM boot screen (for example, "Samsung") when rebooting after the update to “Mango” (7661).
Cause: Under investigation by Microsoft and OEMs.
What to do: In all reported cases so far, the phone eventually did boot successfully to main OS, although reports of the time during which the phone was not responding vary from 5 minutes to 45 minutes. If your phone still is on the OEM boot screen after 45 minutes, go to App Hub and log in to your developer account. Under the support tab, open a support request – select Technical Exception from the drop-down menu. Include all the details at the bottom of these FAQs.
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Mango Beta 7712

Post by morro »

Srovnání Windows Phone - Beta 1 & Beta 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NkwEUsj2tU0[/youtube]
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Mango Beta 7712

Post by premikkoci »

docela jsem byl překvapen, když jsem mohl aktualizovat přes Windows phone connector for mac..
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Mango Beta 7712

Post by morro »

Další menší poznatek. Zune na verzi 7661 se choval divně. při nalezení dané skladby začal přehrávat celé albo a náhodně. Tento "problém" naštěstí v aktuální verzi 7.10.7712.60 není.
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Mango Beta 7712

Post by Radek Hulán »

Omnia 7 po upgrade 7661 -> 7712 zamčená, ale unlock přes GPRS diag a unlock.xml zafungoval :)

Image
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Mango Beta 7712

Post by 007ToMMaS »

môhol by si presnejšie povedať ako taký unlock robiť? :) moc by si nielen mne ale aj iným pomôhol :) ďakujem
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Mango Beta 7712

Post by premikkoci »

Četl jsem, že mango bude podporovat připojení ke skrytým wifi, bohužel zatím nic. Nabídku pro wifi tethering také nikde nevidím. Myslíte, že se Microsoft na tyto funkce vykašlal nebo jsou to pouze negativní dojmy z testování beta verze?
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak

Mango Beta 7712

Post by Martin Suchan »

Pripojeni ke skrytym WiFi umi treba aplikace od HTC Hidden WIFi, zkus ji.
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk

Mango Beta 7712

Post by kome »

Ta je pouze pro HTC
Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Mozart

Mango Beta 7712

Post by Gater »

Ja jsem teda HTC Hidden Wifi na Marketu vubec nenasel :?:
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk

Mango Beta 7712

Post by kome »

JE to v aplikacich HTC
Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Mozart

Mango Beta 7712

Post by Gater »

Na US marketu neni vubec. Slepej snad nejsem :)
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak

Mango Beta 7712

Post by Martin Suchan »

Objev - nedavno jsem psal, ze v CR nebudou fungovat zadne nove sluzby, co prinese Mango - neni to pravda! Pokud si nastavite "Browser & search language" v mobilu na United States, tak funguje vsechno:
Bing Music hleda hudbu podle uryvku
Bing Vision hleda produkty podle obalu/caroveho kodu/preklada vyfoceny text do anglictiny
Local Scout - nefunguje, asi ma jen databazi udaju pro US
v mapach - funguje v CR Turn-by-turn navigace! Staci zadat kam chcete jet a najde vam to trasu, super! :-D
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”