Ingnition wrote:Mám zkorodovaný proužek na tlačítku pro fotoaparát. Vůbec nevím, od čeho to může být...

Hmm, tak to sa mam na co tesit, obzvlast ked som na podobne zalezitosti haklivy
Nic to, nevystavovat na priamom slnku bez kvalitneho opalovacieho kremu, pravidelne aplikovat po kupani...
snad sa potom lupat nebude...
Teraz vazne. Nepochopim, ako si moze HTC dovolit nieco take vypustit na trh! Plasty vrzgaju, tlacitka sa lupu a cena ako by bol z titanu vyrobeny. Hold, Motorola Razr V3 stal v dobe uvedenia na trh s pausalom 6000 korun, no kvalite spracovania nebolo co vytknut. Telefon niekolkokrat spadol, miestami i o stenu letel ale cosi vydrzal.
Dnes ? Cena telefonu 149 eur s pausalom nad 26€ (Orange), 229€ Podla seba 7 (T-M), po tyzdni telefon vrzga akoby ho clovek mesiace pouzival.... ochranne folie, obaly proti poskrabaniu, znehodnoteniu... a to este nepadol na zem. Nuz, som zvedavy na jeho zivotnost. Dva roky viazanosti u operatora s tymto telefonom a vasimi skusenostami urcite nie su pre mna ruzovou vyhliadkou do buducna.
Inac,... na nete som natrafil na nahradne diely.
http://www.parts4repair.com/categories/ ... s/HTC-HD7/" onclick="window.open(this.href);return false;
S pozdravom
Luky
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv srp 18, 2011 15:40) --
Pre užívateľov, ktorí majú skúsenosti s ošúpanými tlačitkami: Máte skúsenosť s reklamáciou takéhoto problému? Zaujímalo by ma, aký postoj zaujal operátor. Či je to tradične chybná a nesprávna manipulácia so zariadením alebo sa to uplatňuje ako nekvalitné spracovanie.
Ďakujem.
Luky.