Duté zvuky z těla telefonu, je něco uvolněného?
Mám novej Samsung Omnia 7 a zjistil jsem, že když telefon pokládám, tak v něm tak divně neco zavibruje, nebo zaduní. Nejvíc se to projevuje, když si dám telefon k uchcu a poklepu prstem na vrchní část, ta slyším takovej dutej zvuk.
Příjde mi, jakoby v tel, bylo něco uvolněného, dělá Vám to taky?
Díky,
Petr
Příjde mi, jakoby v tel, bylo něco uvolněného, dělá Vám to taky?
Díky,
Petr
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Dutej mobil???
Nemyslis takove jemne chrasteni,spousta lidi vydesi ,kdyz poklepou v blizkosti horni casti,kde je fotoaparat a slysi takove chrasteni(kazdy ten zvuk nazyva jinak) a je to v 99% cocka fotoaparatu,ktera je diky zaostrovani pohybliva,takze tam po poklepani na telefon "lita" v necinnem stavu..
Dutej mobil???
Neni to chrasteni, ale takove duneni a jakoby ve v mobilu neco rozechvelo a mirne ale opravdu mirne zavibroval. Zkousel jsem cocku i prisvetlovaci diodu pridrzet a i tak se to ozyva.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Dutej mobil???
Cocku nepridrzis,kdyz je uvnitr
Myslim ze se zbytecne zamerujes na nesmysly a hledas problemy tam kde nejsou.Nemyslim to zle.
Dutej mobil???
Jo to je pravda, uz jsem takovej a kazdej mi to rika, vzdycky kdyz neco koupim, tak akorat hledam vady, blbej zvyk :D.
Dutej mobil???
...to dela kazdy z nas. schvalne hladame chyby aby sme sa mohli rozculovat 
Dutej mobil???
jo, mně to dělá taky. Nedalo mi to a vyzkoušel jsem i jiné mobily. Všechny plastový to nedělaly, potom jsem vyzkoušel kámošův Samsung Wave a též to dělal. Že by kvůli kovové konstrukci???
Dutej mobil???
Je to jakoby vevnitř byla pružinka, která se při poklepání rozvibruje. Vím co myslíš. Už je to tak... mám nějakej starší kovovej samsung a dělá to asi bažilionkrát tolik. A Nejsilnější mi to na tý omnii přijde zepředu při poťukání nad ten nápis samsung.
Dutej mobil???
@Venca B: přesně!!! nejspíš to vypadá buď na kovovou konstrukci nebo kovové Samsungy :D
Dutej mobil???
Jojo, je to náš úděl :D na tom starym Samsungu mě bavilo do toho Ťukat ikdyž jsem se trochu bál abych mu něco neprovedl...
teď se snažím to nedělat a snažím se ignorovat všechny nedostatky, které se ukážou
přecijen je to jen pár drobností a která věc nebo i člověk nějaké nemá :-P
Tak to jsem klidny :D.
No zezacatku me to prave vydesilo, jeslti neni neco uvolneneho, ale kdyz vam to vsem dela taky, tak to resit nebudu.
Diky
No zezacatku me to prave vydesilo, jeslti neni neco uvolneneho, ale kdyz vam to vsem dela taky, tak to resit nebudu.
Diky
- kamiltutor
- nováček

- Zařízení: Sony Xperia Sola
Také mi to dělá 
Spíš mi na omnii vadí vrzání tam u toho šuplíčku na usb, taky Vám to někomu vrže?
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Lehounce přejeď šuplíček olejem WD 40 a je po vrzáníVenca B wrote:Spíš mi na omnii vadí vrzání tam u toho šuplíčku na usb, taky Vám to někomu vrže?
necržš šuplíček, ale když se dotknu, nebo to jemě zmáčknu někde vedle něj.