délka reklamace
délka reklamace
Ahoj, 29.6. jsem jsi dávala reklamovat mobil a pořád není zpět. V protokolu je "Očekávané datum opravy 30.7.", ale podle mých výpočtů vychází zákonná lhůta (30. den) na 29.7. - jak to tedy, prosím, je?
reklamace ... 29.6.
1. den opravy ... 30.6.
2. den opravy ... 1.7.
3. den opravy ... 2.7.
-> x-tý den opravy = (x+1). den července ->
30. den opravy ... 29.7.
Den už by mě nespasil, ale odjíždím na dovolenou, takže bych byla ráda, kdyby se drželi zákona a já nebyla další týden s hloupým telefonem.
reklamace ... 29.6.
1. den opravy ... 30.6.
2. den opravy ... 1.7.
3. den opravy ... 2.7.
-> x-tý den opravy = (x+1). den července ->
30. den opravy ... 29.7.
Den už by mě nespasil, ale odjíždím na dovolenou, takže bych byla ráda, kdyby se drželi zákona a já nebyla další týden s hloupým telefonem.
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
délka reklamace
Momentálně mám telefon taky v servisu a v protokolu je doslovně napsáno:
Maximální doba pro ukončení záruční opravy je 30 dnů od data příjmu zakázky do opravy.
Zkusil bych je kontaktovat jak to vypadá s opravou.
Mě na dotaz jak dlouho jim to bude trvat. Odpověděli cca 7 dní
Asi je to servis od servisu.
Maximální doba pro ukončení záruční opravy je 30 dnů od data příjmu zakázky do opravy.
Zkusil bych je kontaktovat jak to vypadá s opravou.
Mě na dotaz jak dlouho jim to bude trvat. Odpověděli cca 7 dní
Asi je to servis od servisu.
délka reklamace
To já tam právě nemám nic o 30 dnech, jen datum, které odpovídá 31 dnům. Špatně počítám nebo prostě zkouší zákazníky?
První reklamace trvala 12 dní, takže ho si ztratili.
První reklamace trvala 12 dní, takže ho si ztratili.
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
délka reklamace
Jediný co ti můžu poradit, zkus jim zavolat nebo zajet do jejich servisního střediska. Pokud je tady v ČR a neposílají to někam do pr**le. Jinak můžeš jen čekat.
délka reklamace
Dneska mi kamrádi poradili, že mám přijít 30. den hned po otvíračce do obchodu, vzít peníze a zrovna si tam koupit ten mobil znovu.
Prosím tedy o ověření 30. dne (jestli se pletu v datu já nebo prodejce).
A taky jestli přijít zrovna po otevřenéí - aby se nevymlouvali, že to během dne může přijít.
Díky
Prosím tedy o ověření 30. dne (jestli se pletu v datu já nebo prodejce).
A taky jestli přijít zrovna po otevřenéí - aby se nevymlouvali, že to během dne může přijít.
Díky
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
RE: délka reklamace
30 dnu je ze zakona, o tom zadna. Pokud jsi to ale podepsala, a jine datum neni uvedeno, zrejme mohou delat problemy. A prijit to muze kdykoliv behem dne, takze bych to videl spise pred zavirackou.
- Triti
- nováček

- Zařízení: LG Optimus 7 - unlock, Mango 7720.68
RE: délka reklamace
Ano pokud podepises papir jde zakonna lhuta stranou.
Sent from my LG-E900 using Board Express
Sent from my LG-E900 using Board Express
- Henatko
- častý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10 , N95
délka reklamace
Ja partnerce reklamoval hodinky uz 3x a pokazde jsem koukal na servisni list a nechaly opravu na posledni 4dny
dnes jsem odnesl notebook tak doufam ze to nebude stejne. Kdyz jsem reklamoval mobil tady v LBC tak jsem dokonce měl servis do 24hodin
proto obchod uz nemenim a jsem spokojen
délka reklamace
V protokolech na internetu žádné datum dokončení není, na papíře mám "Očekávané" - dvě verze? Co si o tom myslet?
A k tomu podepsání - takže kdybych jim podepsala, že mě mohou zastřelit, tak by šel taky zákon stranou? :-O
A k tomu podepsání - takže kdybych jim podepsala, že mě mohou zastřelit, tak by šel taky zákon stranou? :-O
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
délka reklamace
30.7 je den D....den poté znamená nedodržení podmínek a TEČKA . Osobně bych s nimi vyběhl, jak se žhavým popelem.
délka reklamace
30.7. je ale sobota, otevřeno mají až v pondělí a to nestíhám.
Beztak pokud to nestihnou do pátku, tak jim to přes víkend nikdo nedodá.
Prosím o výjádření někoho, kdo rozumí zákonům. Zákonná lhůta je 29.7., protokol na internetu je očesaný (bez data) a podepsané je "Očekávané 30.7.". - jak to tedy pod zákona (ne srdce/rozumu) je? Děkuji
Beztak pokud to nestihnou do pátku, tak jim to přes víkend nikdo nedodá.
Prosím o výjádření někoho, kdo rozumí zákonům. Zákonná lhůta je 29.7., protokol na internetu je očesaný (bez data) a podepsané je "Očekávané 30.7.". - jak to tedy pod zákona (ne srdce/rozumu) je? Děkuji
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
délka reklamace
Tady je odpověď : http://business.center.cz/business/prav ... lhuty.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
délka reklamace
Děkuju za relevantní odpověď.
Takže na mě ušili boudu - tušili, že si nebudu na místě z fleku počítat 30 dní, tak tam nenápadně flákli 31.
Není nějak napadnutelné, že je tam "Očekávané"? Očekávání není závazek.
Další divnost: prozkoumala jsem "kopii" protokolu na webu a kolonka s očekávaným datem je prázdná!
Když si projdu své předchozí reklamace, tak tam už je kolonka vyplněná. Je tam datum 1 den před opravdovým dokončením opravy. Vytisklý protokol (o dokončení) tam přitom má odevzdání + 31 dní.
Kopie na internetu nejsou kopie, ale neúplné a později pro lepší jméno doplněné dokumenty.
Takže na mě ušili boudu - tušili, že si nebudu na místě z fleku počítat 30 dní, tak tam nenápadně flákli 31.
Není nějak napadnutelné, že je tam "Očekávané"? Očekávání není závazek.
Další divnost: prozkoumala jsem "kopii" protokolu na webu a kolonka s očekávaným datem je prázdná!
Když si projdu své předchozí reklamace, tak tam už je kolonka vyplněná. Je tam datum 1 den před opravdovým dokončením opravy. Vytisklý protokol (o dokončení) tam přitom má odevzdání + 31 dní.
Kopie na internetu nejsou kopie, ale neúplné a později pro lepší jméno doplněné dokumenty.