Android Gamer: Poctivá porce her, které vás zabaví (video)

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
Michal Javůrek

Post by Michal Javůrek »

V dalším dílu pořadu Android Gamer, který pravidelně vydává blog Dotekománie, se můžete seznámit s hrami Sacred Odyssey: Rise of Ayden HD, BackStab HD, Battle Bears: Zombies a Turbo Grannies. První dva tituly stojí 50 Kč, další jsou k dispozici v lite verzi zdarma a při nákupu plné verze se vejdete do 20 Kč.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8qgZhrgFaTI[/youtube]
niky79
smartguru
smartguru
Zařízení: Diamond 2

Android Gamer: Poctivá porce her, které vás zabaví

Post by niky79 »

To video jako myslite vazne? Nechci a necham chut sledovat video! OMG 7 minut!

Kdybyste se uracili s textem, mam to precteny za par sekund a hned vim, na cem jsem.
Michal Javůrek

Android Gamer: Poctivá porce her, které vás zabaví

Post by Michal Javůrek »

Co se hodit trochu do klidu? Android Gamer videa pravidelně přebíráme z Dotekománie a pokud se vám to nelíbí, nikdo vás to sledovat nenutí. Spousta lidí raději kouká na video, navíc je víkend, tak proč si nedat něco na odlehčenou.
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB

Post by Cleric »

Dnešní díl je opravdu velice slabí. Tři hry a ani jedna co by mě zaujala.
Blister
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by Blister »

To Niky79: To snad nemyslíš vážne... lidi ze Smartmanie se snaží nějak obohatit jejich web a ty je takhle shazuješ? Seš ubohej... Řek bych že tyhle videa jsou skvělý, nikdo tě nenutí se na ně dívat.

To Cleric: Nevim jaké hry máš zrovna v oblibě, ale už jenom titul jako je Backstab je jedna z nejlepších her co na android vznikla, tak nevim v čem vidíš problém. Prober se.

Jinak skvělý video :-)
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB

Post by Cleric »

TO Blister
Nenašel jsem prostě nic, co by mě v těchto hrách zaujalo. Za to bych si v tomto videu představil třeba toto https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
Michal Javůrek

Post by Michal Javůrek »

Blister: Díky za zastání. Ono tohle není naše video, to dělali kluci z blogu Dotekománie, my ji ho jen v rámci spolupráce prolinkováváme, aby se dostalo mezi více lidí :) měj se a fajn zbytek víkendu.
perseus
nováček
nováček
Zařízení: Sony Ericsson Vivaz, Samsung Galaxy S

Post by perseus »

Díky za podporu ze smartmanie. Sneseme konstruktivní kritiku, ale na svou obranu musíme říct, že tato videa vznikají zcela zdarma. Děláme je pro lidi, ne pro peníze. Takže díky těm, kterým se líbí a podporují nás :)
Thompson
smartguru
smartguru
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2

Post by Thompson »

Nic proti videu, je víkend spíš je to +, ale hry Gameloftu se mi opravdu nelíbí poslední dobou je to samý Remake Assasin Creed s jinýma texturama.
perseus
nováček
nováček
Zařízení: Sony Ericsson Vivaz, Samsung Galaxy S

Post by perseus »

Tak třeba příští díl, měl by obsahovat multiplayerové hry ;)
Tom Vysoudil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xperia X1 a iPhone 4

Post by Tom Vysoudil »

Blister: Nevim proc by se mel Cleric probrat. To jaky vkus ma (jak sam pises, nevis jaky on ma), te vubec zajimat nemusi a uz vubec se do nej navazet. Chovas se tak uplne stejne, jako kdyz ty sam kritizujes nikyho. Backstab muze byt posledni pecka na Android (velmi zajimave zapory - padani, predpokladam ze kvuli tezko proveditelne optimalizaci na Androidu a tomu, ze co model do jiny hw?), ale je to porad to same - ty reskiny her uz jsou tu rok, dva, takze o nejake novince bych nehovoril. Meni se jen pribehy. Zbytek porad to same. Bezduche mlaceni (mackani attack buttonu) nic vic.

K videu: Klukum z dotekomanie se vede super a preju jim to. Jen k te kritice :-) Jak uz psali vyse. Co se zamerit na nejake perly a ne na tuctovky. Granies, Medvedy a dost kritizovanou Odyssey jste mohli nahradit necim jinym. Ale jinak super a ackoliv pouzivam iOS kouknu rad i na vas blog.

PS: Jsem rad, ze ze znelky zmizely ty zavody, kde Android predjel iOS :-) zda se mi to na poli her neproveditelne ;-)
Post Reply

Return to “HTC telefony”