LG Optimus 2X: Všeobecná diskuze

Diskuze věnovaná chytrým telefonů od LG (G5, G4 a dalším…)
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB

Post by Cleric »

Díky všem za postřehy, dneska jsem ho objednal.
Kot3l
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Evo 3D

Post by Kot3l »

To já si ještě počkám až trošku spadne cena :D ale víceméně jsem se pro něj taky rozhodl.... původně jsem chtěl Black ale za tu tisícovku víc se to myslím vyplatí.... už jen díky té podpoře od XDA.

-- doplnění předchozího příspěvku (pon črc 18, 2011 18:56) --

Jinak ještě můžu se zeptat kde jsi objednával? A jakou barvu, když je černá kolikrát o několik stovek dražší? :(
Thompson
smartguru
smartguru
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2

Post by Thompson »

Ježiš ten telefon je za 8999 nebo 9399 v černé, na nadupaný dvoujjádro je super cena, nevim na co chceš čekat, já jsem za něj dal 11.200 a nemluvím ani o těch co za něj dali 13, protože to byla novinka.Nemluvě o tom že ostatní zařízení ti moc navíc nic nedají kromě ram.
skejpa
přispěvatel
přispěvatel

Re: LG Optimus 2X: Všeobecná diskuze

Post by skejpa »

Na mobildicku jsem ho kupoval za 9400,- a nedavno jsem ho tam videl za 8600,- Co tim chci rict je, ze ted uz cena moc dolu nepujde, vzdyt je to dual core a vlajkova lod LG...
Kot3l
přispěvatel
přispěvatel

Post by Kot3l »

Koukám že sem na ceny už dlouho nekoukal, na tom mobildicku už je jen za 8, to už je hoodně lidová cena. Je to spolehlivý e-shop, není to šedivka? Díky...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Mobildick jsou sedivky,ale velice spolehlivy obchod i co se tyce reklamaci.
izerS18
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 2X

Post by izerS18 »

I já podpořím Mobildick. Vždy super jednání.
LG mám ale ze Sunnysoftu za 12700. Jo, nemohl jsem se dočkat. Tak mi dali aspoň HDMI kabel :)
skejpa
přispěvatel
přispěvatel

Re: LG Optimus 2X: Všeobecná diskuze

Post by skejpa »

Hdmi mi dali i u mobildicku se slevou. Zapomneli mi pribalit manual, tak mi ho pak poslal i s HDMI kabelem za nizsi cenu jako omluvu :-)
izerS18
přispěvatel
přispěvatel

Post by izerS18 »

Šak jsem psal, že super jednání. Reservace tel, předání, postlaunch... vše ok. Ale zrovna u LG 2x jsem měl obavu, jak to bude s plasty, tel jako takovým a v té době byla šedivka o 1k levnější, tak jsem volil pro klid duše ofiko záruku.
Kot3l
přispěvatel
přispěvatel

Post by Kot3l »

Taky si říkám že u takového telefonu trochu připlatim za záruku... už jen proto že mam na tyhle věci pekelnou smůlu :(
Ale co mi nedá spát jsou ty barvy... :D
Cleric
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cleric »

Tak už ho mám doma.
Po chvilce hraní jsem opravdu nadšen. Vynikající zpracování, tady by si mnozí výrobci mohli brát příklad. S displayem žádný problém a i systém mi přijde svižný. Moc se mi na něm líbí i zaoblení displaye, lépe se mi ovládá.
Do víkendu nechám Stock rom a pak uvidím zda flashnu Custom.

-- doplnění předchozího příspěvku (pát črc 22, 2011 18:32) --

Tak dneska se mi stala nemilá věc.
Ráno jsem se vzbudil a zamrzla mi indikace nabíjení baterie na 57% - tady pomohl restart.
Ale u druhé doufám, že pomůže Flash Custom ROM. Dopoledne mi totiž zamrzl indikátor stavu baterie a mám tam jen takové šipky, které se vídají při synchronizaci a pak ještě mi to nechce vzít SIM kartu ( zkoušel jsem i od kámoše ) prostě mi nenabídne zadání PINu.

Mohl by někdo pomoci? Flash ROM nepomohl :evil:
Kot3l
přispěvatel
přispěvatel

Post by Kot3l »

Tak to je hodně nepříjemné, odkud jsi telefon bral?
Jinak konečně odpověď CZ LG supportu na dotaz o podsvícení:
Dobry den Vazeny Zakazniku, jedná se o konstrukční řešení podsvícení displeje, nejedná se o výrobní vadu, Bílé podsvícení v horních rozích displeje u modelu LGP990 je za běžného používání těžko viditelné. Zpozorovat ho lze např. v okamžiku zapnutí přístroje, kdy je celý displej v černé barvě. Během používání přístroje je v horní části zobrazen Status bar s ikonami, podsvícení není viditelné; Nová série LGP990 má stejné řešení LCD displeje jako ta přechozí. S pratelskym pozdravem Zakaznicky servis LG Electronics
Cleric
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cleric »

Mám ho z druhý ruky. Telefon byl kupován u společnosti Netretail s.r.o. Navíc telefonu byla již jednou měněna deska v Britexu v záruční opravě. Tak jsem doufal že budu mít klid.
izerS18
přispěvatel
přispěvatel

Post by izerS18 »

Také se mi jednou sekl indikátor nabíjení. Flash z 10b na 10c a od té doby nic. Uf.
Thompson
smartguru
smartguru

Post by Thompson »

Kecají samy v továrně v Číně potvrdili, že se jedná o vadnou sérii a mají jich asi tolik, že by je museli vyhodit, tak to svedou na tohle, je to prostě nesmysl.
agopom
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Post by agopom »

Zdravim ludkovia. Zaujimaju ma 2 veci ohladom Optimusu 2X:

1) Ako zvladne prehravat optimus filmy na TV cez HDMI? Nemyslim 20 sekundove HD videa nahrate priamo telefonom (vsetky recenzie spominaju iba tieto pripady) ale cele filmy...nikde na internete som nedokazal najst skusenosti s pouzitim tohoto telefonu ako (docasneho) filmoveho prehravaca - ta myslienka sa paci iba mne, alebo co? :)

2) Neviete mi niekto povedat, ci dokaze Cyanogenmod7 na X2-ke aj tv-out (HDMI mirroring) ako stock ROM? Kedysi som cital, ze C7 na Galaxy S to nedokaze...ale to bolo davnejsie.

Dakujem moc za odpovede.
Thompson
smartguru
smartguru

Post by Thompson »

On to vůbec SGS dokáže?:D

Jinak na xda se píše že CM7 zatím neumí velké rozlišení, že jinak vypadává obraz a má nějaké problémy, jinak bych v tom normálně neviděl problém, pokud budeš mít telefon na nabíječce.
skejpa
přispěvatel
přispěvatel

Re: Re: LG Optimus 2X: Všeobecná diskuze

Post by skejpa »

agopom wrote:Zdravim ludkovia. Zaujimaju ma 2 veci ohladom Optimusu 2X:

1) Ako zvladne prehravat optimus filmy na TV cez HDMI? Nemyslim 20 sekundove HD videa nahrate priamo telefonom (vsetky recenzie spominaju iba tieto pripady) ale cele filmy...nikde na internete som nedokazal najst skusenosti s pouzitim tohoto telefonu ako (docasneho) filmoveho prehravaca - ta myslienka sa paci iba mne, alebo co? :)

2) Neviete mi niekto povedat, ci dokaze Cyanogenmod7 na X2-ke aj tv-out (HDMI mirroring) ako stock ROM? Kedysi som cital, ze C7 na Galaxy S to nedokaze...ale to bolo davnejsie.

Dakujem moc za odpovede.
1. FullHD do telky pres HDMI samozrejme jde. Bohuzel, dlouhe filmy nejsou tak plynule (hlavne kdyz pouzivas jiny nez vestaveny prehravac, ktery je ocividne hodne optimalizovany). Podle me je problem hlavne v kodekach a pouzitem formatu. Ukazkove fullhd filmy jsou mp4, zatimco ja zkousel avi a mkv (to se sekalo vic ale pry jiz brzy bude vlc player, ktery by mel mkv rozjet solidne). Ted mam jeden 720p film v mp4 tak to zase zkusim. Ale nezapominej na druhy velky problem. Nenahrajes tam kvuli souborovemu formatu fat32 soubory vetsi nez cca 4,2GB takze nektere filmy budes muset delit. Ted sem na chate takze tu mp4 zkusim pozdeji a kdyztak dam vedet.

2. CM7 nemam :-) Ja jedu na modacu fr19 s androidem 2.2.2 a tady samozrejme funguje vse (vcetne pro me nepostradatelneho bluetooth A2DP).
agopom
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Post by agopom »

1. FullHD do telky pres HDMI samozrejme jde. Bohuzel, dlouhe filmy nejsou tak plynule (hlavne kdyz pouzivas jiny nez vestaveny prehravac, ktery je ocividne hodne optimalizovany). Podle me je problem hlavne v kodekach a pouzitem formatu. Ukazkove fullhd filmy jsou mp4, zatimco ja zkousel avi a mkv (to se sekalo vic ale pry jiz brzy bude vlc player, ktery by mel mkv rozjet solidne). Ted mam jeden 720p film v mp4 tak to zase zkusim. Ale nezapominej na druhy velky problem. Nenahrajes tam kvuli souborovemu formatu fat32 soubory vetsi nez cca 4,2GB takze nektere filmy budes muset delit. Ted sem na chate takze tu mp4 zkusim pozdeji a kdyztak dam vedet.

2. CM7 nemam Ja jedu na modacu fr19 s androidem 2.2.2 a tady samozrejme funguje vse (vcetne pro me nepostradatelneho bluetooth A2DP).
Dik za reakciu. Som prekvapeny tym avi formatom. To akoze aj normalny +/- 700 MB-tovy DVDrip vo formate .avi seka pri HDMI mirroringu?

Inak vyzvedam, pretoze hladam android telefon s tv-outom a Optimus 2X ma az neuveritelnu cenu oproti Galaxy S2 a Sensation - tak hladam nejaky zadrhel :)
Thompson
smartguru
smartguru

Post by Thompson »

Žádný už v podstatě není, jen ty prosvítající rohy displeje.Taky se nesmíš dívat na předraženost ostatních modelů a upřímně Samsung nikdy neuměl dělat telefony .
Post Reply

Return to “LG telefony”