Marketplace
Marketplace
Asi tři dny mi nejde z Marketplace stáhnout žádná aplikace. Dostanu se do obchodu, otevřu aplikaci, nabídne to instalaci. Potvrdím, za pár vteřin se ukáže tablo s nápisem: Canť get this information at the moment. Check again in a little while" s jedinou možností - close. Jestli to nechce poklepat kladivem 
RE: Marketplace
Teď jsem zkoušel, funguje normálně.
Marketplace
Tohle se mi stávalo jen u jedné aplikace, kterou vývojáři dočasně stáhl z trhu, ale já ji měl nainstalovanou a nabízelo to její aktualizaci. Myslím, že to tehdy byl FIM. Jinak Marketplace mi taky normálně funguje.
Marketplace
Nejde mi to u ničeho, nevím, kde dělají soudruzi z NDR chybu. Zkoušel jsem youtube player, solitair, powerpoint, u všeho mi to píše stejnou odpověď - viz dotaz č.1
Marketplace
ahoj smartmaniakove
jsem hloupa zena, at ak se obracim s radou sem. mam druhy den omnii 7 a rada bych nejak zprovoznila marketplace a games s xbox livem...enemze mi to zatim hlasi "neco" o mem country a nedokazu si to zasadit do nejake logicke souvislosti, abych pro to mohla podniknout nejake potrebne kroky.
dik za rady
jsem hloupa zena, at ak se obracim s radou sem. mam druhy den omnii 7 a rada bych nejak zprovoznila marketplace a games s xbox livem...enemze mi to zatim hlasi "neco" o mem country a nedokazu si to zasadit do nejake logicke souvislosti, abych pro to mohla podniknout nejake potrebne kroky.
dik za rady
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Marketplace
Ahoj ženo
, Marketplace ti nejde pravděpodoně proto, že máš české Windows Live ID/Xbox Live. Zde v česku Marketplace ještě není v provozu změní se to až s příchodem Manga (Mango je aktualizace pro Windows Phone). Takže je nutné nastavit phone (settings -> region+language -> USA) a samozřejmě mít nastavený i správně ten účet. Pozor region účtu se smí měnit pouze jednom za 12 měsíců na webu xbox.cz.
Marketplace
na mou dusi, na psi usi....vse prenastanveno na USA a hlasi to stejnou chybu...ze bych si spatne zalozila login???
- morro
- smartguru

Marketplace
Tak na kočičí svědomí :D. Je to možné podívejte se na web Xbox Live
Marketplace
dzizis, pomozte nekdo nebohe, hloupe zene a vysvetlete ji postup uzivani marketplace a xbox live od prvotniho zapnuti telefonu
nastaveni USA lokalizace mi nepomohla
- morro
- smartguru

Marketplace
Když mi prozradíte jaký chete nick na mail (ID) jsem ochoten vám účet založit tak aby vše bylo ok, pak už stačí jen phone vyresetovat a zadat nový účet. A změnit si heslo :D.
- Anderor
- nováček

- Zařízení: samsung omnia7,ericsson w980-len koli stye :D
Marketplace
taká otázočka ... v marketplace sa dá kupovať aj zo slovenska ? chýba mi vo fóne angry birds
a zasa trial nechcem
už ked tak tak si to kúpiť a spraviť aj tu všetko na zlato 
Marketplace
nedá sa kupovať zo Slovenska a nebude sa dať ani po príchode Mango update
- Anderor
- nováček

- Zařízení: samsung omnia7,ericsson w980-len koli stye :D
Marketplace
hmm, sakriš :( a ani dáko "oklamať" sa to nedá ?