Divný, já se zkoušel do App Hubu zaregistrovat včera a náhodou se mi to podařilo a mám aktivní účet... Taky jsem student, registrovaný na ISIC.SneakerXZ wrote:Nesetkal se někdo s následujícím problémem jako student? V DreamSpark jsem normálně ověřen a mohu stahovat, co chci, ale do AppHub se mi zaregistrovat nedaří.
we weren’t able to validate your dreamspark account.
Unfortunately, we weren’t able to verify that you’re a student with a DreamSpark account. This could be caused by two reasons:
...
...
update: Našel jsem toto vlákno http://forums.create.msdn.com/forums/p/87528/525800.aspx#525800 (nesmíte být přihlášení na LiveID) a nejsem jediný s tím problémem a očividně i Microsoft o tom víc a pracuje na nápravě.
Windows Phone 7 Marketplace se otevírá pro české vývojáře
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Windows Phone 7 marketplace se otevírá i pro české vývojáře
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
VUT email funguje, akorát čekám, až mi brácha aktivuje účetSneakerXZ wrote:Ten účet se dá ověřit i tím, že ti pošlou aktivační mail na školní mail, ale nejsou tam všechny vysoké školy. Při ověřování vyber tu jinou možnost než ISIC a koukni jestli je tam VUT.
Už mi to funguje.
Jen taková otázečka je rozumné do Publisher name dát své jméno a pokud ano, tak s diakritikou? Nejsou s tím pak problémy?
Jen taková otázečka je rozumné do Publisher name dát své jméno a pokud ano, tak s diakritikou? Nejsou s tím pak problémy?
-
Paulos
- stálý přispěvatel

SneakerXZ: Záleží na tom, jaké máš jméno. Osobně jsem dal svoje (plno lidí dává jako Publisher Name své jméno), jenže já v něm nemám diakritiku, čili jsem to měl trošičku snazší.
Co třeba přezdívku? Ale vybírej pečlivě, ať později nelituješ, nedá se to změnit.
No nejspíš dám své jméno. Teď mi jde o tu diakritiku. Nerad bych, aby se to potom někde zobrazilo špatně. 
ja by som diakritiku nedaval, osobne mam v priezvisku dva mäkčene a diakritiku davam len malo kde na internete, mozno sa ti to zobrazi spravne ale bude nejaky iny problem, nakoniec napr. v anglickom CV sa tiez nedava diakritika, taktiez zahranicini pouzivatelia nepoznaju cesku/slovensku diakritiku, hlavne anglicky hovoriaci ludia, alebo aj nemci, francuzi
podla mna bude vypadat v anglictine lepsie Zltucky krdel ako Žltučký kŕdeľ
podla mna bude vypadat v anglictine lepsie Zltucky krdel ako Žltučký kŕdeľ
Už jsem to tam dal s diakritikou. 
-
Tomáš Slavíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5, Galaxy S3, Nokia X, iPad mini
Ondřej Štrba napsal o marketplace krátký příspěvek na český MSDN blog.
V e-mailu vývojářům ještě dodává:
V e-mailu vývojářům ještě dodává:
Testujeme možnost přístupu k pre-release buildu Manga pro registrované vývojáře, předpokládám, že Vás budeme moci pozitivně informovat i o této možnosti.
Pokud budete svoje aplikace publikovat na Marketplace, nezapomeňte zvolit lokaci, aby Vaše aplikace byla viditelná právě v české oblasti. Počítáme, že zpočátku nebude aplikací mnoho, takže neváhejte
Zároveň se s Vámi dovolím rozloučit, péči o komunitu mobilních vývojářů po mě převezme kolega Filip Řehořík. Přeji Vám všem mnoho úspěchů na poli Windows Phone.
predpokladám že na Slovensku nebude dostupný Marketplace kým tu nebude oficiálne XBOX Live, všimol som si totiž že mapa podporovaných krajín XBOX Live sa takmer zhoduje s mapou WP7 Marketplace, česi majú šťastie, keďže XBOX Live im bol sprístupnený len nedávno, minulý rok na jeseň
Bezplatný přístup pro studenty je platný 1 rok - jde o stejnou periodu na jaké je založeno ověřování v rámci DreamSpark
Jde si to pak ověřit znova nebo zapaltit 99$? To by bylo celkem nemilé kdyby tam člověk dal aplikace a potom je nemohl updatovat a neměl k nim přístup.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

Řekl bych, že pokud budeš studentem, tak opět ověříš a jedeš dál. Pokud ne, tak určitě bude existovat možnost zaplacení a pokračování dál- jinak by to nemělo smysl.jde o stejnou periodu na jaké je založeno ověřování v rámci DreamSpark
Omlouvám se, mám nemístní poznámku.
Mango beta 2? Má někdo info, zda se dá už někde stáhnout jako beta 1?
Mango beta 2? Má někdo info, zda se dá už někde stáhnout jako beta 1?
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Tady je odpověď na tvojí otázku, viz diskuse, můj příspěvek "JardaLukas" http://blogs.msdn.com/b/vyvojari/archiv ... entmessage
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Hm.. a kde je přesně napsaný build OS? který uživatelé dostanou ? je tam jen zmíňka o ManguB2, ale to jaký je to build už ne...
-
Paulos
- stálý přispěvatel

Jen tak mimo řeč: Když se teď podíváte třeba emulátorem do Marketplace na placené aplikace a máte nastavenou češtinu (a český region), ceny aplikací se ukazují v krásných korunách českých zaokrouhlených na xy,99 Kč 
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
morro:
Musíš prostě počkat... Víc taky nevím.
Musíš prostě počkat... Víc taky nevím.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Jinými slovy, pokud projdu procesem registrace, zaplatím 99 USD, budu moci nahrát Mango 2, pochopil jsem správně?
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

RE: Windows Phone 7 Marketplace se otevírá pro české vývojář
Tak by to melo byt. Mne by zajimalo, jak se celkove system vazany na LiveID zmeni, pokud zmenim region z UK na CZ. Co se bude dit, dalsi overovani vseho?
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
S Mangem 2 máme peška....ČR není mezi vybranými státy