Informace pro začátečníka

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
Post Reply
jruasek
nováček
nováček
Zařízení: Omnia 7

Post by jruasek »

Zdravím,

v nejbližších dnech si hodlám koupit Samsung Omnii 7 a vyměnit ho tak za můj iPhone 3G. Mám však několik nejasností a zvědavých otázek, na které jsem nenašel odpověď, i když sem tu pár minut brouzdal.

1) česká lokalizace - někde jsem četl, že se to vyřeší tou Mango aktualizací, která by měla být na podzim, bude však integrována v nových telefon, na kterých už bude nainstalována, co stávající zákazníci?

2) už jsem tu viděl návody na tu beta Mango aktualizaci, co když se při instalaci něco pokazí, existuje i u WP7 jako u iOS něco jako restore?

3) půjde Samsung synchronizovat s mojí iTunes knihovou - hudba?

4) zajímalo by mě jak vypadá bílý vzhled místo toho černého, ten vidím všude, v nějakém videu jsem slyšel, že ten černý šetří víc baterku, nemá někdo screenshot jak vypadá ten bílý? dále by mě zajímal jak vypadá přehrávač hudby..

Viděl jsem, že hlavní obrazovka, datum je v češtině, to vyřešila ta nová Mango aktualizace, nebo už to takhle šlo v tom továrním nastavení?

Díky za odpovědi. :o)
miaslaip
nováček
nováček
Zařízení: HTC

Post by miaslaip »

odpoviem len na poslednych par riadkov

ten cesky datum funguje aj bez Manga, to je totiz jedina vec ktora je lokalizovana do (asi) vsetkych jazykov, kedysi som mal telefon s WM6.1 a tam sa dalo taktiez nastavit slovensky region a cely telefon bol anglicky, len datum a dni v tyzdni mi to ukazovalo po slovensky

cierna tema setri bateriu len na amoled displayoch, tie pouziva napr. Samsung, ak by si mal HTC, tam je SLCD a tam je to jedno ci pouzijes bielu ci ciernu temu, v podstate ide o to ze biela viac svieti a to na amoledoch zerie viac bateriu

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv črc 21, 2011 22:00) --

bod 1: plnohodnotna ceska lokalizacia bude len v tych telefonoch ktore maju Mango od vyroby, telefone ktore budu len updatnute na Mango budu mat lokalizovane napr. klavesnicu atd.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv črc 21, 2011 22:03) --

white temu mozes kuknut napr. tu ..staci troska pogooglit

http://www.anandtech.com/show/3982/wind ... -review/13" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.abdulrehman.net/top-ten-touc ... 0-100-9-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ubergizmo.com/2010/11/samsung-focus-review/" onclick="window.open(this.href);return false;
geronimo_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 7

Post by geronimo_cz »

neni lepsi si procist forum, nez v kazdym druhym prispevku odpovidat na dotazy zacatecniku? :grin:
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Post by morro »

jruasek:
1. Česká lokalizace bude jen pro zařízení která se začnou prodávat na podzim společně s další generací Windows Phone. Je však možné, že někteří výrobci (HTC) budou servisně měnit ROM, takže se možná někteří zákazníci češtiny dočkají a na současná zařízení.
2. To jíž by se stát nemělo. a pokud se něco pokazí po instalaci je možnost pomocí Zune obnoví zálohu, která se vytvořila před instalací. Jinak by to řešil servis.
3. To nevím, jak to přesně myslíte. Jestli se jedná o hudbu staženou na lokální disk tak asi ano.
4. Start Screen - light background
Image
4. Music+Videos (Zune hub) (Menší upozornění, toto je verze Zune, která se nachazí na beta verzi Manga [7661])
Přehrávač na Lock Screen (wallpaper se mění dle interpreta + možnosti Zune
ImageImage
New - nově přidané songy do zařízení + history - poslední přehrávení interpreti
ImageImage

Systémový local se dá nastavit na Českou Republiku pro některé informace na Lock Screen mohl být v češtině
Post Reply

Return to “Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7”