Internet Radio na WP7
Internet Radio na WP7
caute, chcem sa opytat ci su nejake internetove radia na WP7 podobne ako ma Nokia internet radio
-
geronimo_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG Optimus 7
Internet Radio na WP7
TuneIn radio ... supr aplikace.. pouzivam uz od Androida a spokojenost
Internet Radio na WP7
je to free??
-
geronimo_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG Optimus 7
Internet Radio na WP7
myslim ze jo.. mrkni na market..
- starik
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 XL, Band 2
Internet Radio na WP7
free to je. Poustěl jsem si na tom jednou ČRo a za necelou hodinku byla baterka prázdná... No, možná byla předtím na půlce.
<OT>
O to víc mě štve, že terestriální vysílání je neposlouchatelné. Přitom prastarý mp3 přehrávač Emgeton E2 Cult mi tu jede se stejnými sluchátky celkem obstojně, ale kdo má furt hlídat a nabíjet baterku a nandávat gumičku na nedržící dvířka baterky. :(
</OT>
<OT>
O to víc mě štve, že terestriální vysílání je neposlouchatelné. Přitom prastarý mp3 přehrávač Emgeton E2 Cult mi tu jede se stejnými sluchátky celkem obstojně, ale kdo má furt hlídat a nabíjet baterku a nandávat gumičku na nedržící dvířka baterky. :(
</OT>
Internet Radio na WP7
rad by som sa pozrel na market, ale este nemam mobil s WP7
Internet Radio na WP7
Tady můžeš: http://www.appsfuze.com/tops100" onclick="window.open(this.href);return false;
Internet Radio na WP7
ešte odporučím http://www.windowsphoneapplist.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Internet Radio na WP7
riso9994: Stačí si stáhnout Zune software a vytvořit us account. Budeš tak i líp připraven pokavaď opravdu zvažuješ koupit Windows Phone Device
.
Internet Radio na WP7
no oekj pozriem si to tam, inac mam zune v pc, ale neviem kde si mam dat do zune account
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Internet Radio na WP7
Pokud máte Windows 7 zadejte do menu start "Oblast a Jazyk" poté se přepněte na kartu "Místo" a zde vyberte "Spojené státy". Pak už jen stačí zapnout znova Zune a nahoře vpravo se vám zobrazí možnost pro přihlášení.
Internet Radio na WP7
diky uz to ide
Internet Radio na WP7
Jsem mile překvapen, že nový update programu Tunein nabízí poslech i na pozadí běhu jiných programů, takže už mě nemrzí, že mám špatný příjem systémového rádia. Chová se to stejně jako přehrávač. 
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Internet Radio na WP7
Radio CZ. Tam stačí jeden klik.
Internet Radio na WP7
Radio CZ bych používal raději, ale poslouchám většinou stanice ČRo 1 - 6 a ČRo Rádio Česko a to mi zatím Radio CZ nenabízí.
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Internet Radio na WP7
Tak v tom případě bude 
RE: Internet Radio na WP7
Díky moc. :D