mam drobny problem se zvukem pri prehravani. kdyz zesilim zvuk, ve sluchatkach zacne priserne "chrastit".bohuzel nevim, jak by mely hrat originaly, proto se ptam, zda-li nekdo posloucha hudbu jinymi sluchatky a jestli ma stejny problem ci ne. diky za rady, tipy, odpovedi...
ZVUK
ZVUK
ahoj,
mam drobny problem se zvukem pri prehravani. kdyz zesilim zvuk, ve sluchatkach zacne priserne "chrastit".bohuzel nevim, jak by mely hrat originaly, proto se ptam, zda-li nekdo posloucha hudbu jinymi sluchatky a jestli ma stejny problem ci ne. diky za rady, tipy, odpovedi...
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone
ZVUK
omnia hraje celkom plechovito...o triedu nizsie nez iphone, ale zavisi aj od sluchadiel...ak mas tie co boli v krabici, tak si ich vopchaj poriadne do ucha az potom budes mat z nich nejaky osoh...inak to vidim asi na ine sluchadla alebo rovno na iny telefon, kedze tu je takyto zvuk skor vlastnostou...