LG začalo uvolňovat Android 2.3.3 pro Optimus One
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Neospravedlňuji se, pouze jsem popsal své pocity.
Update mi proběhl bez sebemenších problémů přes LG PC Suite IV. Výkon, plynulost a výdrž baterie jsou opravdu lepší.
Update netrval ani 5 minut. Nejdelší byla záloha dat, kontaktů atd do PC. Nakonec to ale bylo zbytečné, protože po spuštění Gingerbreadu mi všechny SMS, kontakty a aplikace zůstaly nedotčené. Milé překvapení.
Update netrval ani 5 minut. Nejdelší byla záloha dat, kontaktů atd do PC. Nakonec to ale bylo zbytečné, protože po spuštění Gingerbreadu mi všechny SMS, kontakty a aplikace zůstaly nedotčené. Milé překvapení.
Jenom takový jeden malý, možná hloupý dotaz: Přicházím při aktualizaci přes tento program o záruku? Já sem celý šťástný, že mi LG Update vyhodí hlášku že je k dispozici aktualizace a pak nic, tak bych to docela rád aktualizoval.jacek wrote:@dwbmb: Použil jsem tento návod k plné spokojenosti(foun brandován Vodafonem): http://www.lg-oo.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mně nejde updatnout :( Suite i support tool mi píše že neni aktualizace verzi teď mám V10E
-
Kvetakomil
- nováček

- Zařízení: LG Optimus 2X
Ne ze bych nepral lidem update Optimus One, ale LG by mohlo konecne spravit jejich nejvice dodrbany mobil Optimus 2X.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
@motokoza: záruku neřeším, původní ROM lze bez problémů vrátit.
To záleží na operátorovi, potažmo původním odběrateli brandovaného telefonu (oni si je mnohdy prodávají i mezi sebou, hodí tam svojí ROM, ale podle IMEI se to eviduje jako telefon původního operátora). Stáhni si oficiální nebrandovanou ROMku v20c a nahraj přes KDZ a máš to. Originální LG software ti dál bude nabízet starou brandovanou, na to se vykašli.sekicz wrote:Mně nejde updatnout :( Suite i support tool mi píše že neni aktualizace verzi teď mám V10E
Zdravím, asi to sem nepatří...
Měl sem LG OO v servisu, tam mi dali automaticky z android 2.2 upgrade na 2.3.3 od té doby mi ale nejde vůbec mobil spojit s PC přes LG pc suite, mám nejnovější verzi vše nejnovější verze, USB drivery též..... Vždy mi to napíše "žádna odezva ze zařízení" neví někdo čím to je?
Měl sem LG OO v servisu, tam mi dali automaticky z android 2.2 upgrade na 2.3.3 od té doby mi ale nejde vůbec mobil spojit s PC přes LG pc suite, mám nejnovější verzi vše nejnovější verze, USB drivery též..... Vždy mi to napíše "žádna odezva ze zařízení" neví někdo čím to je?