A ještě jedna zajímavost, o modelu s označením Galaxy Q neslyšíme poprvé - už loni v létě se objevily spekulace, že by mělo jít o telefon s Androidem a QWERTY klávesnicí, nakonec z toho ale sešlo.
Zdroje: PocketNow, Clove

A taky si ho schovavas do kapsy?Focusx wrote:O Samsungu s 5" displayem se ví už delší dobu a je to logický vývoj PC-telefonů, ale já mám Android s 10" dispejem a tak mám zatím náskok

Nemas naskok ,protoze s telefonem to nema vubec nic spolecneho..porovnavat netbook s klavesnici proti telefonuale já mám Android s 10" dispejem a tak mám zatím náskok

Jenže u iPhonu to bude vypadat vždycky hnusně,protože tam musí mít to blbý tlačítko home,android tlačítka mít nemusí(nebo nebude mít) takže přední stranu ti celou může pokrýt displej a bude to vypadat pěkněKot3l wrote:Souhlasím že se občas s okraji nehorázně plýtvá, ale aby pak telefon vypadal jako "iPhone 5" http://davidbeska.files.wordpress.com/2 ... hone_5.png" onclick="window.open(this.href);return false; tak to bych zase nemusel...

Faktem je, ze iphone tam MUSI mit tlacitko, ale jenom JEDNO, zatimco Android sice NEMUSI mit zadne tlacitko, ale faktem je, ze vsechny mobily s androidem tam maji minimalne 4 PRIBLBLA TLACITKA. Suma sumarum? Mas co iPhone zavidet...GreenArrow wrote:Jenže u iPhonu to bude vypadat vždycky hnusně,protože tam musí mít to blbý tlačítko home,android tlačítka mít nemus

Users browsing this forum: Google and 1 guest