Windows Phone 7 budou podporovat 22 jazyků včetně češtiny

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
_iNTERFACE
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone

Post by _iNTERFACE »

ale klavesnica v nasom jazyku je uz takmer aj v nodo(nie vsetky hacky ciarky bodky) a v mangu bude tak isto plus o cosi viac(takze pisanie by problem nebol)...ak niekomu treba namiesto messaging mat napisane spravy alebo namiesto calendar Kalendar, tak nech si kupi android tam su urcite vsetky jazyky mozne aj nemozne...
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Post by Jiří Hanč »

Topic byl promazán a většině jistě udělá radost, že jsem uživatele focusx poslal na týdenní dovolenou.
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

_iNTERFACE wrote:to naozaj niekomu treba na mobilnej klavesnici ine jazyky ako anglictina? hacky ciarky dlzne? nerozumiem, vysvetli mi niekto pouzitie slovenciniy alebo cestiny v smartphonoch... :???:
Napriklad novemu dolezitemu klientovy poslat z terenu mail. Budem pisat jak buran bez hackov a dlznov? Ale to nepochopis.
_iNTERFACE
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by _iNTERFACE »

ano budem...kazdy ma klientov akych si vyberie... :wink:
Krayzie
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Post by Krayzie »

radospol wrote:Napriklad novemu dolezitemu klientovy poslat z terenu mail. Budem pisat jak buran bez hackov a dlznov? Ale to nepochopis.
Jasne, ze budem pisat bez hackov a dlznov :-), s klientami totiz komunikujem vyhradne v EN.

Ale pre tych, co nepochopili moju poznamku: Je jasne, ze SVK je maly trh a preto sme sa nedockali lokalizacie prostredia (to mi je uplne ukradnute), ani klavesnice (mne tiez ukradnute, ale vidim v tom vacsi zmysel ako v lokalizovanom prostredi). Ale nech mi tu nikto nepise somariny, ze zpristupnenie aplikacneho marketplace potrebuje XY pravnych a neviem akych krokov.

Steam = no problem
WP7, XBox Live, Games for Windows, ..., = problem (pritom, ak si zmenim region na UK, tak MS zrazu moje eura nesmrdia)

Vobec ma nezaujima hudba a filmy (tam viem, ze je to komplikovane, aj ked tiez nechapem preco), ale cisto iba aplikacie.
_iNTERFACE
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by _iNTERFACE »

jedine co je potrebne pre vacsinu uzivatelov je market a moznost vsetkych aplikacii aj platenych...ostatne veci su len detaily...
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Bohužel většina uživatelů (v ČR) vyžaduje v zařízení i rodný jazyk, jehož případná absence je překážkou.
Tady bude anglicky umět skoro každý, ale my jsme malý vzorek.
Krayzie
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Post by Krayzie »

Ved to je vsetko OK, ale preco "umelo" blokovat marketplace pre tych, co s EN nemaju problem? Mi to pride ako: "radsej nepredam nic, ako by som mal predat len 20% z toho co by som predal, ak by som to na trh ponukol, ale neponuknem."
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Nevíte někdo a nebo nemáte někdo zprávy, jak se budou dál vyvíjet beta verze Mango ? Respektive, bude další vývojářská beta verze která půjde opět nahrát do našich zařízení přes ZUNE ?
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Re: Windows Phone 7 budou podporovat 22 jazyků včetně češtin

Post by Standa »

Krayzie: no já si taky nemyslím, že by byl nějak velký problém prodávat tu programy. Mám to taky v kategorii "buzerace" :-)
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”