Ale tady asi věčina z nás se bez windowsu neobejde...
Linux na HTC BlueAngel
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
-
Kato
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad
Ziisss - to je zas debata... At si kdo chce co chce pouziva - hlavne, kdyz mu to bude vyhovovat... A ze Kapu nenasel prehravac - ehm... to je dost "uchlynej" duvod... stolni Win taky standardne neobsahuji MS Office a stejne kazdy vi, co to je a pouziva to.. tak holt do Linuxu si muzu vybrat, co se mi libi a standardne tam nic neni - zase naopak primo v jadre jsou veci, o kterych se ani nezda Win.. Osobne mam radsi system, kde si muzu veci doinstalovavat (k cemu je mi v PDA Windows Media Player, Pruzkumnik nebo trebas MSN, ktery nepouzivam a nikdy pouzivat nebudu? Bych radsi usetril misto a misto toho tam dal neco uzitecnejsiho).
Jinak portace Linu na PPC jsou dulezite celkem dost pro uzivatele Linu i z duvodu synchronizace - projekt SynCe ma precejenom k dokonalosti vic, ne daleko... :-/
4tslany: ten argument je dost blbej - pak by se to dalo otocit "Kdyby byl FF/Opera lepsi, nez IE ve Win, tak proc si pres emulaci do Linuxu rvu IE?" (a z duvodu, ze bych touzil po IE, jakozto nejlepsim prohlizeci to vazne neni :D)
Jinak teda ta hlaska "linux celkem dost ovladam od Kapua" - bez urazky, ale ne, ze bych tomu neveril... Linux osobne bohuzel neovladam a to ze uz vubec, ale ze by Lin byl nejak narocnejsi na standardni ovladani, nez Win a ze by si clovek neskrtl bez prikazove radky - ehm - mno teda nevim - se mi zda dost silny kafe :(
Jinak portace Linu na PPC jsou dulezite celkem dost pro uzivatele Linu i z duvodu synchronizace - projekt SynCe ma precejenom k dokonalosti vic, ne daleko... :-/
4tslany: ten argument je dost blbej - pak by se to dalo otocit "Kdyby byl FF/Opera lepsi, nez IE ve Win, tak proc si pres emulaci do Linuxu rvu IE?" (a z duvodu, ze bych touzil po IE, jakozto nejlepsim prohlizeci to vazne neni :D)
Jinak teda ta hlaska "linux celkem dost ovladam od Kapua" - bez urazky, ale ne, ze bych tomu neveril... Linux osobne bohuzel neovladam a to ze uz vubec, ale ze by Lin byl nejak narocnejsi na standardni ovladani, nez Win a ze by si clovek neskrtl bez prikazove radky - ehm - mno teda nevim - se mi zda dost silny kafe :(
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

Joj kato ty sis to zase přebral po svým!
Mě se na lnuxu libí že k němu seženeš zdrojaky a upravíš si kde co...O tom se u windowsu nemuže ani zdát! Přehrávaš jsem našel ale nevím proč tam nebyl od začatku... Mě vyhovuje když už mám všechno v ROMce hnedka a oddělam si to co tam nechcu. Podle mě linux je lepší než windows, ale přesto používám windows...Tadle debata už nikam nevede tak se nehadejme kluci

Mě se na lnuxu libí že k němu seženeš zdrojaky a upravíš si kde co...O tom se u windowsu nemuže ani zdát! Přehrávaš jsem našel ale nevím proč tam nebyl od začatku... Mě vyhovuje když už mám všechno v ROMce hnedka a oddělam si to co tam nechcu. Podle mě linux je lepší než windows, ale přesto používám windows...Tadle debata už nikam nevede tak se nehadejme kluci
-
Karel Bachura
- VIP

presne tak, myslim, ze nema cenu rozjet tu dalsi debatu na tema "co je lepsi?"
myslim si, ze vsichni vime o linuxu svoje, ale taky vime, proc ho furt pouziva tak strasne malo lidi... bohuzel... ja osobne ho mam pouze na NTB a jsem naprosto spokojenej az na obcasny zlobeni hibernace...
ale co si budem povidat.. pri dnesni pohodlnosti lidi a vubec celymu postaveni sveta Windows se linux nema sanci ujmout na normalni pracovnich stanicich.... ovsem na server lepsiho systemu neni..
ale co si budem povidat.. pri dnesni pohodlnosti lidi a vubec celymu postaveni sveta Windows se linux nema sanci ujmout na normalni pracovnich stanicich.... ovsem na server lepsiho systemu neni..
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

4tslany: urcite ti to muzu natocit bohuzel muj maly skromny ubohy 4MPX
fotak ma dsot problemy s makro videem ale zkusim udelat co bude v mych silach.
btw: mam na tebe dotaz pls jak pises tady v poslednim prispevku o tom nepovedenem spusteni te Opie to se me prave stalo
a kdyz sem zadaval ten familiar login: jako login: root a pass: rootme tak mi to vyplyvlo error nakej nevis cim to tedy muze byt ? neco tomu chybi ? (nejsem pres linux zadnej profik sem rad kdyz si namountuju disky
a sem tam napisu nakej prikaz do konzole )
btw: mam na tebe dotaz pls jak pises tady v poslednim prispevku o tom nepovedenem spusteni te Opie to se me prave stalo
XGL co to ? rikam ze nejsem s linuxem moc zkuseny neni to graficka nadstavba pro Linux diky ktere je pak Linux v grafice a ne v konzoli ?
Jinak tu Opii mam na BA a prave pri prvnim bootu se ma zadat defaultne nastvane root account.
s loginem: root a passem: rootme
a tady se prave zaseknu je to po nebehnuti kernelu a stale v prikazove radce.
Jinak tu Opii mam na BA a prave pri prvnim bootu se ma zadat defaultne nastvane root account.
s loginem: root a passem: rootme