Zdroj: EuroDroid

Me ten updater prijde jako trapny pokus. Ackoliv mam pripojeny mobil + ovladace, mobil to nenajde. Navic pri ukonceni aplikace vzdy spadne.dwbmb wrote:LG používá vlastní updater společný pro všechny (nebo alespoň většinou) svých telefonů, včetně hloupých, prostřednictvím desktopu.
Asi jsem natvrdlý, ale nějak nechápu, co mi tím chcete sdělit.jacek wrote:@dwbmb: Použil jsem tento návod k plné spokojenosti(foun brandován Vodafonem): http://www.lg-oo.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;

po přečtení jsem nabyl dojmu, že máš tel. brandovaný vodafonem, jako můj.....dwbmb wrote:Vodafone pořád nic. Zatím jsme stejně spokojený s v20c, takže mi to se žlučí ani nějak nehýbe
Mám. Pořád ale nechápu, co jste mi tím odkazem chtěl říct.jacek wrote:po přečtení jsem nabyl dojmu, že máš tel. brandovaný vodafonem, jako můj.....dwbmb wrote:Vodafone pořád nic. Zatím jsme stejně spokojený s v20c, takže mi to se žlučí ani nějak nehýbe

Jo takhle, to mě nenapadlo. Já nevím, možná mám nějakou zvrácenou logiku, ale přijde mi, že když napíšu, že už mám v telefonu jinou nahranou ROM, tak návod na nahrání ROM potřebovat nebuduprcko wrote:dwbmb: no ono asi keby si nebol az tak moc spokojny tak mozes pouzit navod

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest