Existuje nějaký způsob, jak vyřadit z knihovny obrázků (Gallery) obrázky bookletů alb, kterých mám momentálně okolo 70? Když přidám soubor .nomedia, tak sice nemám booklety, ale nemám ani hudbu. Když ho nepoužiju, mám hudbu, ale Gallery zabordelizovanou tak, že je nepoužitelná.
Obrázky by se daly lehce vyřešit např. programem QuickPic, jenže já mám 90% obrázků synchronizovaných s Picasou, ty QuickPic nevidí a sám synchronizaci neumožňuje.
Takže mám dotaz: existuje způsob, jak donutit Gallery, aby kontrolovala své složky a Music své? Nebo existuje rychlý e efektivní prohlížeč obrázků (něco jako QuickPic), umožňující nastavení kontrolovaných složek a kvalitní synchronizaci s internetovým albem Picasa?
Jak spravovat hudbu a fotky v OS Android?
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Na správu galerie zkus použít toto je to free, ale na Marketu to již nemůžu najít. Tak to mám tady uložené http://www.ulozto.cz/9559960/galleryenabler-1-apk
Vybereš si tam které složky s obrázky se ti mají zobrazovat v Galerii.
Vybereš si tam které složky s obrázky se ti mají zobrazovat v Galerii.
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Ten software se zdá, že jen vytváří nebo maže soubory .nomedia, takže pokud skryju booklety, neuvidím ani hudbu. Ale díky i tak.
Zatím to vypadá, že koupím PicFolio, protože to je zase něco, co Android nemá pořešeno.
-- doplnění předchozího příspěvku (sob črc 09, 2011 10:02) --
Hm, PicFolio má pár zásadních problémů:
1) nepřihlašuje se přes gůglovo API, ale sám az sebe, takže zná přihlašovací údaje. Musel jsem vytvořit vedlejší účet.
2) nezobrazuje všechny fotky, ale jen ty z Picasy, takže není univerzální, a musím vydržovat ještě další program.
Čili celá věc má status: nevyřešeno
Zatím to vypadá, že koupím PicFolio, protože to je zase něco, co Android nemá pořešeno.
-- doplnění předchozího příspěvku (sob črc 09, 2011 10:02) --
Hm, PicFolio má pár zásadních problémů:
1) nepřihlašuje se přes gůglovo API, ale sám az sebe, takže zná přihlašovací údaje. Musel jsem vytvořit vedlejší účet.
2) nezobrazuje všechny fotky, ale jen ty z Picasy, takže není univerzální, a musím vydržovat ještě další program.
Čili celá věc má status: nevyřešeno