Zdravím a předem se omlouvám za otravování, budu vděčný za pomoc, jen mi prosím nenadávejte. V mém mládí se angličtina viděla jen na obalech žvýkaček ve střelnici a Slušovice ještě používaly kuličkové počitadlo.
Vyměnil jsem zlatou Nokii E51 se Symbianem za Samsung omnia 7. Je to super, chodí jak švýcarské hodinky, ale:
Proč nemohu dostat dokument World do telefonu? Sám sobě ho pošlu do mailu, přihlásím se přes wifi do mailu, soubor dám uložit, chce se jen otevřít a v telefonu jej nenajdu. A zatím druhý dotaz: proč mi nejdou spustit videa na youtube. Nemám player? Co s tím? Za podrobnější pomoc děkuje Pepánek.
co jde v omnia 7
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
co jde v omnia 7
Zdravím Pepánku. Tak za prvé dokumenty typu Office do Smartphonu Windows Phone dostaneš jedině tím, že si uložíš na mail a pak z Hubu mail si jej otevřeš. Co se týče Videí, ano ty nejdou spustit neboť prohlížeč na Windows Phone nemá flash to znamená, že si jej musíš stáhnout na Marketplacu a to buď aplikaci Youtube (Microsoft) – to umožní přehrávat videa přímo po kliknutí na video v prohlížeči a nebo toto aplikaci HTCYoutube (HTC) je to aplikace, která je jenom pro prohlížení videí na Youtube nikde jinde ne …
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
co jde v omnia 7
Co vim,tak HTC aplikace se zobrazuji jen na HTC pristrojich,na Omnii mu ani Marketplace nabizet HTC Youtube nebude..je to know how HTC a neni to urceno pro ostatni znacky.
Samozrejme, ze obklikou to tam dostat lze..
Samozrejme, ze obklikou to tam dostat lze..
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
co jde v omnia 7
Jaj s Aplikací HTCYoutube jsem nějak opomenul co již zmínil "htcjirka"
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
co jde v omnia 7
Jen doplním, že dokument otevřený z mailu je potřeba v mobilním Wordu uložit, čímž se přidá do Office hubu. Jinak se musí pokaždé otvírat z mailu dokola. Myslím ale, že Office dokumenty jdou úplně bez problému otevřít i z webu.
Jinak YouTube aplikací je na Marketplace i jinde celá řada, mezi nejlepší určitě patří LazyWorm YouTube.
Jinak YouTube aplikací je na Marketplace i jinde celá řada, mezi nejlepší určitě patří LazyWorm YouTube.